Andreea Raicu, mai provocatoare și mai sexy ca niciodată. Imaginile din Grecia au încins imaginația bărbaților

Ultima actualizare:

Andreea Raicu (46 de ani) continuă să atragă privirile celor din jur. Cu o siluetă de invidiat, aflată într-o frumoasă vacanță în Grecia, vedeta s-a fotografiat în cele mai sexy ipostaze, iar imaginile au făcut înconjurul Internetului.

Andreea Raicu, vacanță în Grecia / foto: Instagram
Andreea Raicu, vacanță în Grecia / foto: Instagram

Dintotdeauna Andreea Raicu a fost apreciată de femei pentru grija pe care o oferă propriei persoane. Întrebată de mult ori ce mănâncă pentru a se menține într-o formă de zile mari, ea a dezvăluit care sunt regulile de la care nu se abate.

Andreea Raicu, imagini HOT din Grecia

Vedeta, fotografii sexy din vacanță / foto: Instagram
Vedeta, fotografii sexy din vacanță / foto: Instagram

Vedeta a luat decizia de a se relaxa preț de câteva zile într-o vacanță în Grecia, departe de grijile cotidiene, acolo unde își încarcă bateriile. Ea a profitat de ocazia și a realizat o serie de fotografii menite să încingă imaginația bărbaților și aprecierea femeilor. 

Cum a depășit Andreea criticile din presa tabloidă 

Considerată o femeie frumoasă, inteligentă și carismatică, Andreea Raicu s-a lovit de multe ori de critici apărute în presa tabloidă, referitoare la cearcănele sale. Deși nu a apelat la intervenții estetice pentru a schimba acest lucru, ea a învățat să se accepte și să se iubească așa cum este. 

„În spatele acestui lucru stă multă muncă, dacă nu exista muncă asta de dezvoltare personală și acceptare, cu siguranță aș fi făcut și eu același lucru și aș fi arătat și eu cum arătam pe copertele de la momentul respectiv.

Sunt recunoscătoare că am avut energia și dorința asta mare de a face această muncă. Mie mi-a adus multă putere.”, povestea vedeta, acum ceva timp.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net