Marele secret al Andreei Raicu! Câte femei pot face asta: „Dau voie și altora să…”

De când a decis să se retragă din televiziune, viața Andreei Raicu (46 de ani) s-a schimbat radical. În prezent, pe lângă faptul că este o femeie de afaceri de succes, are un business cu articole vestimentare și accesorii, jurnalista ține și cursuri de nutriție, beauty, fashion și dezvoltare personală. Astfel, este extrem de activă în mediul online. Iar pentru zecile de mii de persoane care o urmăresc, Andreea a dat sfaturi despre cum să avem grijă de noi într-o lume în care toată lumea „trăiește într-un ritm alert”.

Ce sfaturi are Andreea Raicu pentru femei
Ce sfaturi are Andreea Raicu pentru femei

Andreea Raicu (46 de ani) a oferit câteva sfaturi pentru cele care își doresc să rămână echilibrate într-o lume în care majoritatea trăiesc într-un ritm alert. Astfel, jurnalista a publicat un mic mesaj pe pagina sa personală de Instagram, acolo unde și-a spus „marele” ei secret.

Secretul Andreei Raicu. Cum să rămâi echilibrată

„Trăim intr-un ritm alert. Uităm de noi, uităm să fim noi. Ne pierdem în agitația fiecărei zile și nu avem întotdeauna timp să ne întoarcem la noi, să ne privim la exterior, dar mai ales să ne privim în interior. Draga mea, hai să îți spun un secret care mă ajută pe mine să rămân echilibrată: să fiu în energia mea feminină, să imi dau ocazia să fiu eu, vulnerabilă, sensibilă, jucăușă, poate uneori ușor siropoasă. Când vreau să mă reîntorc la mine, sunt trei lucruri pe care ma bazez și care mă ajută:

1. Nu mă mai grăbesc, nu mai pun presiune pe mine și am înțeles că viața nu este despre urgențe, este despre ce poți să faci și cum poți să faci în ritmul tău.

2. Am mai multă grijă de mine, îmi vorbesc frumos, am învățat să am răbdare cu mine, mă răsfaț (da da, eu pe mine, cu o ciocolată bună, un masaj, o cafea, un moment cu mine).

3. Renunț la control și dau voie și altora să aibă grijă de mine.

Nu uita, feminitatea nu este doar o trăsătură, ci un mod de a fi, o energie pe care orice femeie o are în interior!”, a fost mesajul publicat de Andreea Raicu, pe pagina sa personală e Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net