Andreea Raicu, atac la adresa Andreei Marin. De ce e deranjată: „Alegerile pe care le facem ne...”

Andreea Raicu este „nemiloasă” atunci când vine vorba despre alte vedete și hainele pe care le îmbracă. Vedeta a dezvăluit că, dacă ar putea, i-ar schimba Zânei stilul vestimentar.

image

Andreea Raicu: „Andreei Marin i-aş schimba stilul vestimentar”

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Raicu a fost întrebată care este vedeta din România pe care ar sfătui-o să-și aleagă altfel de îmbrăcăminte. Așa că, vedeta a nominalizat-o pe Andreea Marin.

Este important de precizat că Andreea Raicu nu este străină de fenomenul modă. Fosta iubită a lui Tudor Chirilă are un magazin de haine fizic, dar și unul online.

Referindu-se la Andreea Marin, Andreea Raicu a spus că hainele pe care le poartă Andreea Marin ar trebuie să fie mult mai simple decât sunt acum.

„Andreei Marin i-aş schimba stilul vestimentar. Cred că aş îmbrăca-o mult mai simplu. Evident că, alegerile noastre vestimentare sau orice fel de alegeri pe care noi le facem în fiecare zi ne reprezintă, spun ceva despre noi. Cred că aş face ceva mult mai simplu din alegerile pe care le face ea”, a spus Andreea Raicu.

Totodată, Andreea Raicu a spus că își dorește foarte tare să îmbrace cât mai multe vedete de la noi în hainele pe care le vinde.

Femeile din România au uitat ceea ce le face frumoase

Întrebată dacă ar mai schimba stilul vestimentar și altor vedete înafară de Andreea Marin, Andreea Raicu a spus că nu s-a gândit și la alte persoane. Ea a recunoscut că se bucură foarte mult atunci când clientele vin în magazinul și îi cumpără hainele pentru că ulterior ele devin „extrem de feminine şi frumoase”.

„Pentru că noi am ajuns să avem o energie masculină extrem de puternică în noi, încât uităm ce ne face cu adevărat frumoase şi o haină foarte feminină, cu nişte detalii care te fac să te simţi bine, de foarte multe ori produc o transformare foarte mare în persoanele care poartă hainele noastre”, a mai spus Andreea Raicu în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net