Andreea Marin, față în față cu cea mai mare dramă din viața sa: „Nu aș dori nimănui să treacă prin asta”

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciat prezențe pe micile ecrane și-a amintit cât de greu i-a fost să rămână fără mamă de la vârsta de 9 ani, nevoită fiind să se maturizeze rapid și să aibă grijă de sora sa. 

Andreea Marin. FOTO: Social media
Andreea Marin. FOTO: Social media

La vârsta de doar 36 de ani, cea care i-a dat viață Andreei Marin avea să-și găsească sfârșitul în urma unui accident de mașină. De atunci, fericirea familiei Marin a apus, iar durerea a transformat-o pe vedeta de televiziune într-o femeie puternică, păstrând mereu în suflet amintirea părinților săi.

Andreea Marin, despre momentul în care și-a pierdut mama 

La o vârstă destul de fragedă, Andreea Marin a trebuit să țină piept cele mai mari dureri cu care viața a împovărat-o: mama ei i-a murit în brațe. 

Ea însăși a mărturisit că în urma acestui eveniment a fost nevoită să se maturizeze pentru a face față noilor schimbări, chiar dacă a fost nevoită să se rupă de copilărie. Iată ce și-ar spune acum Andreea Marin, dacă ar retrăi trecutul. 

,, Andreea cea de la 10 ani tocmai își pierduse mama, s-a stins la 36 de ani în brațele mele. Așadar a fost un an greu. Sufletește nu aș dori nimănui să treacă prin asta… Aș încuraja copilul de atunci să rămână totuși copil, eu am ales să mă maturizez brusc pentru a face față provocărilor și am pierdut o parte a copilăriei astfel…”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit Fanatik

Imaginea părinților, cea mai prețioasă amintire a Andreei Marin 

Părinții Andreei Marin. FOTO: Instagram
Părinții Andreei Marin. FOTO: Instagram

Din păcate, Andreea Marin și-a pierdut și tatăl în urmă cu doar câțiva ani, însă acest eveniment trist din viața ei nu i-a furat amintirile cu cei care i-au dat viață și au iubit-o, și i-au oferit învățăturile cu care a trecut prin viață. 

,,Imaginea mamei, încrederea în tată ca stâlp al familiei ce a dus greul. Dragostea pentru familia mea, fie că îmi e aproape sau nu în anumite momente, datinile, respectul pentru valori…”, a continuat vedeta, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net