„Veneai la mine să te satisfac!” Andreea Raicu, umilită de fostul iubit

Ultima actualizare:

Timp de 5 ani, Tudor Chirilă și Andreea Raicu (46 de ani) au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Însă, înainte de a începe o relație cu acesta, la începutul anilor 2000, jurnalista a fost cu Frank Colin. Ulterior, când acesta a intrat în închisoare, a izbucnit un adevărat scandal.

Cum a fost umilită Andreea Raicu de fostul iubit / Foto: Arhiva Click!
Cum a fost umilită Andreea Raicu de fostul iubit / Foto: Arhiva Click!

Andreea Raicu (46 de ani) a avut parte de numeroase experiențe de-a lungul vieții, însă nu toate au fost dintre cele mai frumoase. Ea a avut o relație de scurtă durată cu Frank Colin, la începutul anilor 2000. După despărțire, cei doi păreau să fi rămas prieteni, ea începând ulterior o relație cu Tudor Chirilă, iar el, o căsnicie cu Maria Marinescu, care a devenit și mama copilului lui.

Atunci când Frank Colin a intrat la închisoare, în 2013, Andreea Raicu a bătut un apropo cu privire la Maria Marinescu, declarând că nu și-ar dori să fie în locul ei. Însă asta nu a fost tot. Jurnalista a susținut că fostul partener ar fi cerut-o de soție în trecut. Auzind această afirmație, Frank a răbufnit și a dat de pământ cu vedeta. Bărbatul susține că pentru el Andreea Raicu a fost doar o aventură și că, de asemenea, ea l-ar fi înșelat pe Tudor Chirilă cu el.

Andreea Raicu, umilită de fostul iubit

Dragă prințesă A. Raicu, astăzi era să mor de râs când am văzut interviul tău. Ești ok? Pot să te ajut cu ceva? Permite-mi să îți reîmprospatez memoria și să pun lucrurile în ordinea în care s-au întâmplat cu adevărat, se poate? Voi fi cât de drăguț pot și, sincer, nu îmi amintesc atât de multe despre ține! La vremea respectivă, mă plimbam dintr-o țară într-altă, bucurându-mă de viață 100%.

Căsătoria era totalmente în afară planurilor mele. Această scurtă relație, sau aventură pe care am avut-o cu ține nu a fost una serioasă. A avut loc acum 10 ani și în fiecare noapte ieșeam în oraș și mă întorceam acasă… cu altcineva! În general, mă port că un gentleman cu femeile, așa că probabil ai visat că te voi cere de soție, deși amândoi știam cu siguranță că eu NICIODATĂ nu voi face asta! Nu vreau să fiu rău, dar ai aproape 40 de ani, ești nemăritată, nu ai copii și asta spune totul despre felul tău de a fi.

Am dreptate? Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie că tine, care este isterică, o femeie care într-o zi plânge din nimic, iar a două zi este fericită fără să știe de ce. Cred că mă confunzi cu altcineva, nu crezi? Ia zi, chiar am plătit un șofer și un bodyguard pentru a fi la cheremul tău? Nu îmi amintesc asta și, dacă ar fi fost adevărat, cu siguranță ar fi apărut în ziare, dar nu s-a întâmplat.

Ceea ce însă îmi amintesc cu precizie este că, după scurtă noastră aventură, aveai deja o relație cu altcineva și, cum nu erai mulțumită de el, continuai să vii la mine să te satisfac. Să spun numele bărbatului respectiv, sau este limpede despre cine este vorba? Mai mult, erai disperată să vii la mine când eram în vacanță. Îți aminteșți pozele cu dată pe care m-ai rugat să le șterg? Dacă le-aș face publice, cred că toată mass-media le va prelua.

Frank Colin: „Fii sigură că nu mă voi da la o parte”

Singură persoană care s-a aflat în inima mea este mama fiului meu. E o femeie splendidă, inteligentă și mi-a dat un copil minunat, o femeie care a avut parte de mai mult decât a avut vreodată și mai mult decât vei avea tu vreodată. Ți-am dorit întotdeauna binele și încă îți doresc acest lucru, iar interviul tău neașteptat și inutil nu face decât să arate faptul că ești geloasă pe mama fiului meu. Nu îți face griji, nu este prea târziu pentru tine, dragostea nu are vârstă și încă o poți întâlni și tu, depinde însă doar de tine dacă o poți păstra sau nu. Serios acum, amintește-ti un lucru, eu nu am greșit față de nimeni, a-mi respectă aproapele reprezintă o prioritate pentru mine.

Cu toate acestea, nu îmi este frică de nimeni și de nimic. Cine vrea să se joace cu mine sau cu familia mea, fii sigură că nu mă voi da la o parte și cu siguranță îl voi înfruntă, așa că data viitoare când ai nevoie de promovare, găsește-ți altă persoană sau asumă-ți consecințele! Acest sfat este atât pentru tine, cât și pentru oricine altcineva”, a scris Frank Colin pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net