Tiffany Trump, nud într-un videoclip, cu puțin timp înainte ca tatăl ei să ajungă președintele Americii!

image
Tiffany Trump este una dintre fiicele președintelui americanFoto: captură video

Mara Maples și fiica ei, Tiffany Trump, au apărut nud într-un videoclip mut, la două luni după ce tatăl ei a anunțat că va candida pentru scaunul de la Casa Albă, în 2015. Peste 100 de femei au participat la proiectul inițiat de Scott Nathan, iar printre ele se numără și Lady Victoria Hervey, fosta soție a lui Rod Steward, Rachel Hunter, modelul plus-size Tess Halliday și legendara actriță porno Jenna Haze.

Tabloidul britanic Daily Mail a făcut rost de imagini exclusive realizate în 2015. Tiffany Trump apare în filmulețul alb negru de 30 de minute, realizat de fotograful Scott Nathan. În imagini, ea este nud și nemachiată, chiar dacă nu este filmată de la gât în jos. Niciuna din cele 100 de femei care au participat la acest proiect nu vorbește în videoclip. În interviul acordat după filmări, Tiffany Trump a mărturisit că nu s-a gândit la o persoană anume în timp ce era în fața camerei.

Tiffany Trump nu se înțelege cu actuala familie a președintelui SUA

„Suntem atât de obsedați de părerea celorlalți despre noi. Suntem o generație judecată pe rețelele sociale. Contează câte like-uri vom avea la o fotografie pe care o postă. Acest proiect ne încurajează să nu mai judecăm oamenii atât de ușor, să nu ne mai gândim la aspectul fizic al oamenilor. Este o idee frumoasă care îi aparține lui Scott”, a povestit Tiffany Trump. Fiica președintelui american l-a rugat pe fotograf să facă și ea parte din acest proiect și a adus-o și pe mama ei, Marla Maples, care e a doua soție a lui Donald Trump. Tiffany Trump i-a trimis fotografului Scott Nathan și un cadou. Este vorba de celebra șapcă din campania electorală a tatălui ei, cu mesajul „Make America Great Again”. Chiar dacă el a făcut public proiectul în acel an, imaginile cu Tiffany Trump și Mara Maples nu au fost făcute publice până acum. 

Scott Nathan susține că Tiffany Trump nu a avut curaj să îi spună surorii ei vitrege, Ivanka Trump, că nu are bani și nu le-a cerut nici măcar să îi împrumute o ținută pentru convenția Partidului Republican din 2016. 

Citește și

Donald Trump se consideră "cea mai puţin rasistă persoană", deşi faptele îl contrazic!

Președintele Klaus Iohannis, invitat de Donald Trump la Casa Albă

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
politistii dga au descins in ptf bors pentru perchezitii foto
tineri telefoane pixabay.com
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg