Toată planeta vorbește despre clădirea de 2 km înălțime. Unde se construiește

Ultima actualizare:

În viitorul apropiat, într-un oraș se va înălța o clădire unică în lume. Proiectul grandios promite să eclipseze toate recordurile anterioare. Va întrece orice așteptări și imaginație pentru că va avea o înălțime de doi kilometri, dublul înălțimii Burj Khalifa. Deja se lucrează la această structură monumentală.

O adevărată revoluție arhitecturală

image

Se conturează unul dintre cele mai ambițioase proiecte arhitecturale și este pe cale să devină realitate cât de curând în Arabia Saudită.

Riyadh este orașul care se va putea lăuda cu cea mai înaltă clădire din lume. Unii dintre cei mai buni arhitecți și proiectanți se ocupă de acest zgârie-nori, iar proiectul va fi gata mai repede decât era preconizat.

Odată cu ridicarea acestei clădiri înalte de 2 kilometri, Arabia Saudită vrea să își consolideze puterea și imaginea în lume.

Colosul din Riyahd este construit cu ajutorul uneia dintre cele mai bune echipe de specialiști din lume. Firma britanică Foster & Partners are deja la activ și alte proiecte mărețe și cunoscute, precum sediul mondial JPMorgan Chase din New York.

Această firmă de Marea Britanie se concentrează doar asupra proiectelor care reprezintă adevărate provocări pentru piața urbanistică. De departe, colosul din Riyadh va fi una dintre cele mai importante construcții din portofoliul lor.

Unde va fi construită clădirea înaltă de doi metri

Având în vedere că va măsura 2 kilometri înălțime, mulți o numesc o adevărată revoluție arhitecturală.

Clădirea de 2 kilometri înălțime va fi amplasată chiar lângă Aeroportul Internațional King Khaled. Poziționarea nu este deloc una întâmplătoare, ci a fost gândită în așa fel încât să asigure accesul către capitala Arabiei Saudite.

Arabia Saudită a atras deja atenția tuturor și a devenit un important punct economic și turistic pentru milioane de persoane.

Datorită acestui colos, Riyadh are toate șansele să atragă și mai mulți investitori. La fel de puternic influențat de acest zgârie nori va fi și sectorul turistic, căci cu toții știm cât de mulți turiști atrag aceste construcții desprinse parcă din filmele SF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net