Tragedie uriașă! O biată copilă de 2 ani a fost ucisă cu sânge rece de concubinul mamei: a chinuit-o până la moarte

Se spune că tații vitregi nu sunt „tați”. Și se pare că este adevărat. Asta o dovedește un caz șocant din Pembrokeshire, Țara Galilor, unde un tată vitreg, concubinul unei femei, și-a ucis cu brutalitate fetița de doar doi ani. Bărbatul se mutase în casa lor la doar o zi de când și-a întâlnit partenera.

Fetița de doar doi ani, ucisă de concubinul mamei (foto: captură video)
Fetița de doar doi ani, ucisă de concubinul mamei (foto: captură video)

Sinead James (30 de ani) l-a cunoscut pe Kyle Bevan (31 de ani) pe Facebook, în februarie 2020. La doar o zi după, femeia i-a propus să se mute împreună cu ea și fetița ei, micuța Lola James, în casa lor din Haverfordwest, Pembrokeshire. Patru luni mai târziu, Kyle a fost audiat pentru „atac frenetic și extrem de violent” asupra micuței, provocând 101 de vânătăi și zgârieturi și o leziuni „fatale” ale creierului.

Mama ei, Sinead James, a fost victima unui abuz domestic și știa cum să identifice semnele unui agresor, dar a ales să acorde prioritate relației ei cu Kyle Bevan în detrimentul siguranței copilului ei. Așa că, în primele ore ale zilei de 21 iulie 2020, la patru zile după ce a suferit leziunile „fatale”, fetița a murit la spital.

A fost găsit vinovat de uciderea fetiței

Kyle, un împătimit al consumului de droguri, a negat că ar fi ucis-o, în ciuda faptului că rănile de pe corpul micuței se întâlnesc, de obicei, la victimele accidentelor de mașină. El a susținut în fața instanței că după ce a fost împinsă de animalul de companie al familiei, aceasta a căzut pe scări.

El a fost găsit vinovat de moartea micuței Lola. Totodată, și mama ei a fost găsită vinovată, chiar dacă a negat tot timpul că a provocat sau a permis moartea propriului copil. Judecătorul a avut nevoie de puțin peste zece ore pentru a ajunge la verdictul lor.

„Durerea pe care o simt gândindu-mă la toate zâmbetele pe care mi le-ai dat și la toate zâmbetele pe care nu voi avea ocazia să ți le dau înapoi doare atât de mult. Chiar dacă a spune că numele tău îmi spulberă inima și să știui că nu-mi mai poți auzi vocea, singurul motiv pentru care pot sta astăzi aici este că încă sper că mă poți vedea, să vezi că ai fost iubită și că ai meritat să trăiești o viață plină, fericită, sigură, înconjurată de bucuria pe care ai dat-o altora.

Îmi pare atât de rău că scurta ta viață a fost plină de atâtea dureri. Ești atât de iubit Lola”, a declarat tatăl biolofic al fetiței, Daniel Thomas, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net