Scene de coșmar în Egipt! O turistă a fost ucisă de un rechin

Ultima actualizare:

Vacanță de coșmar! O turistă și-a pierdut viața într-o stațiune egipteană, după ce a fost atacată de un rechin în timp ce înota într-un golf. 

Plaja a fost închisă în urma cumplitului atac
Plaja a fost închisă în urma cumplitului atac

Femeia în vârstă de 68 de ani a fost atacată în timp ce înota în Golful Sahl Hasheesh, în apropiere de staţiunea Hurghada. Originară din Austria, femeia venise în vacanță pentru a profita de temperaturile excelente și de apa cristalină din Egipt, informează Adevărul. 

Înota liniștită atunci când asupra sa s-a năpustit un rechin. Animalul i-a sfâșiat un braț și un picior. Grav rănită, femeia a reușit să ajungă la țărm, însă a decedat în Ambulanță din cauza pierderii masive de sânge pe care a suferit-o. Deși mai mulți oameni se aflau pe plajă în momentul producerii atacului, nimeni nu a avut curajul să intre în apă. Turiștii înspăimântați au făcut zgomot, în încercarea de a distrage atenția animalului flămând. 

În urma cumplitului atac, autoritățile egiptene au decis să închidă pentru o perioadă de trei zile plaja aflată în Golful Sahl Hasheesh. 

Sash Hasheesh, o oază de relaxare pentru turiști

Sash Hasheesh este un oraș resort din Marea Roșie, Egipt. Este localizat la doar 18 kilometri distanță de Aeroportul Internațional Hurghada, iar anual atrage zeci de mii de turiști veniți din toate colțurile lumii. În timp ce Hurghada este o stațiune plină de viață, iar oamenii de aici par să nu doarmă niciodată, Sash Hasheesh promite turiștilor o adevărată oază de liniște și pace.

De altfel, orașul resort este preferat de către cei care doresc să se bucure de apele limpezi și să practice scufundări. În oraș există mai multe locuri foarte bune pentru snorkelling la malul mării, însă prețul plătit pentru o astfel de experiență nu este unul de neglijat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net