Un documentar exploziv despre cel mai misterios loc din lume este lansat luna aceasta

Știați că unul dacă nu chiar cel mai misterios loc din lume se află în Utah, SUA? Aici au avut loc fenomene rămase inexplicabile deși au fost cercetate de experți din diferite domenii veniți din multe colțuri ale lumii. Ferma Skinwalker din Utah a fost vreme îndelungată în centrul atenției mass-media din SUA și din lume ca urmare a sutelor de incidente misterioase, anomalii și activități inexplicabile. Un documentar exploziv despre cel mai misterios loc din lume este lansat luna aceasta pe History Channel. 

Ferma Skinwalker, cel mai misterios loc din lume

image

Nimeni nu a reușit să dezlege misterul fenomenelor stranii de la Ferma Skinwalker din Utah, în ciuda deceniilor de cercetări. Unele voci au lansat teoria că acestea ar fi fost finanțate în secret chiar de guvernul SUA.

Dar în ciuda poveștilor, nu a fost lansată vreodată nicio dovadă concretă care să arate ce se întâmplă cu adevărat acolo. De fapt, lumea poate să nu știe niciodată...

Ferma Skinwalker din Utah ar fi după unii cel mai misterios loc din lume.

Acest punct fierbinte paranormal a cunoscut povestiri despre farfurii zburătoare, lumini misterioase, boli necunoscute, monștri care își schimbă forma și cam tot ce ati gândi că nu există. 

Locul a trezit curiozitatea scriitorilor, experților din toate domeniilor s-au scris cărți și s-au realizat documentare, iar în prezent este subiectul unor dezvăluiri senzaționale pe History Channel. 

Ce se întâmplă de fapt la Ferma Skinwalker?

Cum a câștigat notorietatea pe plan mondial acest petic de pământ din estul Utah și câte dintre poveștile sale ciudate merită crezute?

Proprietatea se află pe un teren locuit în mod tradițional de tribul Ute, iar locuitorii, cei mai timpurii, și-au câștigat un renume de rău augur de vrăjitoare malefice în urma cărora au rămas povești înfiorătoare.

În 1994, ferma a fost cumpărată de soții Sherman cu cu intenția de a se stabili și de a se relaxa în noua lor casă de țară.

Dacă acesta sună ca începutul unui film de groază, pentru cuplul abia mutat chiar asta avea să urmeze. Dar nu era o ficțiune, ci o realitate pe care nu au putut să o suporte mai mult de doi ani când au abandonat proprietatea.

Soții Sherman au experimentat o mulțime de întâmplări înfricoșătoare în timpul petrecut la fermă.

Într-o noapte, Terry Sherman a văzut un lup în curtea lui – unul mult mai mare decât orice văzuse până atunci. Și-a luat pistolul și a împușcat lupul de mai multe ori, dar gloanțele sale păreau să nu-l atingă. Apoi, animalul pur și simplu a dispărut.

În anii petrecuți la fermă, ei au raportat că au văzut diferite tipuri de lumini intermitente și obiecte misterioase pe cer, cercuri ciudate pe câmpurile din jur, voci misterioase în jurul lor și nenumărate vite ucise  mod extrem de violent. 

History Channel, un documentar cu imagini nemaivăzute

Acum, porțile legendarei ferme Skinwalker sunt larg deschise pentru un grup de cercetători care se pregătește să caute în subteran să facă ceea ce nu s-a mai făcut până acum și să se afunde sub suprafața celui mai faimos punct fierbinte din lume.

Astrofizicianul Travis Taylor și echipa sa de oameni de știință și cercetători revin la faimoasa fermă din Utah cu tehnologie de ultimă generație.

Astfel, serialul propune o investigatie amanuntita a fenomenelor paranormale ce au loc la ferma, cu ajutorul experților și cercetătorilor din domeniu.

Noutatea serialului documentar „Blestemul Fermei Skinwalker” care va fi lansat pe 28 august consta in difuzarea unor materiale video inaccesibile publicului pana acum, la care se adauga expertiza unei echipe de cercetatori care realizeaza o investigatie detaliata a acestei proprietăți.

Începand cu anii 1950, Ferma Skinwalker si zona adiacenta au fost supranumite „Aleea OZN-urilor”, pe masura ce incidente misterioase, anomalii si activitati inexplicabile au inceput sa fie raportate si mediatizate in toata lumea.

In 1996, proprietatea a fost cumparata de omul de afaceri pasionat de OZN-uri Robert Bigelow, care a folosit-o pentru a-si desfasura propriile experimente si pentru a analiza indeaproape enigmele pe care aceasta ferma le ascunde. Acum trei ani, proprietatea a fost vanduta unui alt proprietar misterios, care a ales sa ramana anonim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net