Un nou masacru îndoliază America. Atac într-un spital

Ultima actualizare:

America este, din nou, în doliu. La o săptămână după ce 21 de persoane, dintre care 19 copii, au fost mitraliate, în Texas, încă un atac armat a avut loc în SUA, miercuri, 1 iunie.

De această dată, atacatorul, despre care Poliția nu a oferit detalii, a deschis focul într-un spital! Mai precis, atacul a vizat unitatea medicală Sfântul Francis, din orașul Tulsa, statul american Oklahoma.

Cinci persoane au fost ucise

Cinci persoane au fost ucise, printre care și atacatorul despre care se știe că s-a baricadat și s-ar fi sinucis atunci când autoritățile au intervenit. La această oră, încă se face bilanțul victimelor, autoritățile acționând cu precauție.

Poliția din Tulsa a comunicat public permanent, prin conturile Social Media, transmițând alerte și actualizări privind situația de urgență.

Citește și: Masacru într-o școală din America! 19 elevi și doi adulți, împușcați în Texas

Forțele speciale și polițiștii cercetează fiecare salon. Teama lor este să nu existe și alți atacatori, riscând, astfel, să fie luați prin surprindere.

Autoritățile au intervenit în timp foarte scurt, de la primul apel de urgență, intervenind la al doilea etaj al spitalului. Încă nu se știe dacă victimele sunt pacienți, aparținători sau angajați ai unității sanitare.

Masacru în Texas, pe 24 mai

Masacrul din Tulsa completează o listă dureroasă a atacurilor armate puse la cale de civili împotriva altor civili. Pe 24 mai, Salvador Rolando Ramos, un tânăr de 18 ani a descins în Școala Generală Robb din Uvalde, Texas, înarmat cu o armă semiautomată.

Plecase de acasă, după ce își împușcase propria bunică și a mitraliat 19 elevi cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani și 2 cadre didactice.

La câteva zile după tragedie, soțul unei profesoare împușcate, în Uvalde, a vizitat memorialul ridicat în memoria victimelor, răvășit de durere, în ciuda faptului că era susținut de copiii săi.

Citește și: Meghan Markle, desființată după ce a vizitat locul masacrului din Texas

La câteva ore după vizită, bărbatul a făcut un infarct care i-a fost fatal, devenind, astfel, prima victimă indirectă a atacului armat de la școala din Texas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net