Un român de 21 de ani, ucis de iubitul mamei sale, în Spania. Criminalul i-a reproșat tonul

6 septembrie 2021
article img
Sfârşit tragic pentru un tânăr român de 21 de ani, care a murit după ce a fost înjunghiat de iubitul spaniol al mamei saleFoto: Pixabay

Crimă șocantă în Spania! Un tânăr român de 21 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de iubitul spaniol al mamei sale. Tragedia a avut loc, sâmbătă, după ora 22:10, în Cartagena, Murcia, când bărbatul de 41 de ani a intervenit între cearta izbucnită între băiat şi mama sa, în vârstă de 38 de ani.

Iubitul femeii i-ar fi reproșat tânărului tonul vocii pe care îl folosea cu mama sa. Între cei doi a izbucnit un adevărat scandal care s-a încheiat cu moartea românului, după ce bărbatul l-a înjunghiat cu  cu un cuţit în gât. Tânărul a sângerat până la moarte, relatează observatornews.ro.

Vecinii de pe strada Virgen del Romero au fost cei care au sunat la Poliție. La fața locului au fost mobilizate patrule ale Poliției Locale din Cartagena, care au solicitat asistență medicală pentru tânăr, dar și pentru mama sa. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, dar nu au putut să îi salveze pe băiat.