Un român din Italia a încercat să își seducă fata vitregă de 14 ani cu votcă: "Te vreau mai mult decât o fiică"

image
Adolescenta a reușit să sune la poliție, după ce s-a baricadat în camera eiFoto: Freepik

Un bărbat de 28 de ani de cetățenie română este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă în vârstă de doar 14 ani. Fetița a avut prezență de spirit și a sunat singură la Poliție. Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, 6 iunie.

Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!". A fost strigătul de disperare al unei copile de 14 ani, care a sunat la poliție în lacrimi, scrie observatornews.ro. Carabinieri s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit-o pe fată tulburată, mama ei fiind vizibil supărată iar partenerul de viață beat și agresiv. Adolescenta le-a povestit oamenilor legii cum bărbatul i-a făcut avansuri sexuale, profitând de lipsa temporară a mamei. Inițial, acesta s-a apropiat de ea, i-a dat votcă să bea, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a îndemnat-o să fumeze. În scurt timp, bărbatul a devenit și mai agresiv. A luat-o pe copilă în brațe și a încercat să o ducă în pat. Din fericire, copila a reușit să se lupte și să fugă în camera ei.

Românul susține că el este victima

Văzând că fetița s-a baricadat în dormitorul ei, bărbatul a încercat să o înduplece cu mesaje dubioase pe WhatsApp. "Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu... apoi să ștergi mesajele?". Însă nu s-a rezumat doar la asta, ci a început să o asalteze verbal: "Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru... Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine... Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru". "Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?", i-a răspuns fata, încercând să tragă de timp. 

Tipic cazurilor de pedofilie, românul le-a spus polițiștilor din Italia că el ar fi, de fapt, "victima". Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție, pe care judecătorii l-au aprobat. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze pe minoră sau să meargă în locurile frecventate de aceasta, inclusiv în casa ei sau la școală. La audieri, bărbatul nu și-a recunoscut faptele și a prezentat o cu totul altă poveste. Românul a insistat că fata a fost cea care i-a făcut avansuri.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
disparuta olt foto ipj olt png
cap putin jpeg
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg