Un soldat din Ucraina a ucis cinci oameni ╚Öi a r─ânit al╚Ťi 5

27 ianuarie 2022

Un soldat al G─ârzii Na┼úionale a Ucrainei a deschis focul asupra camarazilor s─âi ╚Öi a ucis cinci persoane. Poli╚Ťia l-a prins pe criminal, dar ├«nc─â nu se cunosc motivele pentru care a recirs la acest gest. tragedia s-a ├«nt├ómplat joi diminea╚Ť─â, ├«n incinta unei fabrici de armament.

image

Un soldat al G─ârzii Na╚Ťionale din Ucraina a ├«mpu╚Öcat 5 agen╚Ťi de securitate care p─âzeau incinta unei fabrici  de armament. Motivele pentru care b─ârbatul a recurs la acest gest sunt, deocamdat─â, necunoscute.  Incidentul a avut loc joi diminea┼ú─â,la primele ore ale zilei,  ├«n ora┼čul Dnipro, la fabrica produc─âtoare de rachete Pivdenma┼č, potrivit autorit─â╚Ťilor.

B─ârbatul, pe numele s─âu Artem Ryabchuk, ├«narmat cu un Kala╚Önikov ╚Öi 200 de cartu╚Öe de muni╚Ťie, a ucis 5 persoane - patru colegi cu un civil - ╚Öi a r─ânit alte cinci. Apoi, a fugit, ├«ns─â, la scurt timp, a fost prins de poli╚Ťie, potrivit Reuters

I-a ucis cu un kalașnikov și a fugit

ÔÇ×Un membru al G─ârzii Na┼úionale a Ucrainei a tras cu o pu┼čc─â de asalt Kala┼čnikov ├«n g─ârzile fabricii, apoi a fugit cu arma din dotare. Drept urmare, cinci persoane au fost ucise ┼či alte cinci r─âniteÔÇŁ, a precizat Ministerul de Interne ├«ntr-un comunicat de pres─â oferit joi publicit─â╚Ťii. 

Ministrul de Interne Denys Monastyrskiy a spus c─â va fi ├«nfiin╚Ťat─â o comisie special─â pentru a investiga toate circumstan╚Ťele care ar fi putut duce la aceast─â crim─â. Anun╚Ťul a fost f─âcut pe pagina sa de Facebook.

Pe de alt─â parte, Ministrul adjunct de interne, Anton Gera╚Öcenko, a declarat c─â ancheta se va concentra mai ales pe motivele care au dus la o astfelde tragedie. ÔÇ×├Än primul r├ónd, ├«ntrebarea este dac─â militarul s-a confruntat cu presiune psihologic─âÔÇŁ, a spus Gera╚Öcenko. 

Anchetatorii cerceteaz─â acum ╚Öi modul ├«n care soldatul a trecut de un examen medical ├«n urma c─âruia i s-a permis accesul la arme. 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg