Un soldat din Ucraina a ucis cinci oameni și a rănit alți 5

Ultima actualizare:

Un soldat al Gărzii Naţionale a Ucrainei a deschis focul asupra camarazilor săi și a ucis cinci persoane. Poliția l-a prins pe criminal, dar încă nu se cunosc motivele pentru care a recirs la acest gest. tragedia s-a întâmplat joi dimineață, în incinta unei fabrici de armament.

image

Un soldat al Gărzii Naționale din Ucraina a împușcat 5 agenți de securitate care păzeau incinta unei fabrici  de armament. Motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest sunt, deocamdată, necunoscute.  Incidentul a avut loc joi dimineaţă,la primele ore ale zilei,  în oraşul Dnipro, la fabrica producătoare de rachete Pivdenmaş, potrivit autorităților.

Bărbatul, pe numele său Artem Ryabchuk, înarmat cu un Kalașnikov și 200 de cartușe de muniție, a ucis 5 persoane - patru colegi cu un civil - și a rănit alte cinci. Apoi, a fugit, însă, la scurt timp, a fost prins de poliție, potrivit Reuters

I-a ucis cu un kalașnikov și a fugit

„Un membru al Gărzii Naţionale a Ucrainei a tras cu o puşcă de asalt Kalaşnikov în gărzile fabricii, apoi a fugit cu arma din dotare. Drept urmare, cinci persoane au fost ucise şi alte cinci rănite”, a precizat Ministerul de Interne într-un comunicat de presă oferit joi publicității. 

Ministrul de Interne Denys Monastyrskiy a spus că va fi înființată o comisie specială pentru a investiga toate circumstanțele care ar fi putut duce la această crimă. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, Ministrul adjunct de interne, Anton Gerașcenko, a declarat că ancheta se va concentra mai ales pe motivele care au dus la o astfelde tragedie. „În primul rând, întrebarea este dacă militarul s-a confruntat cu presiune psihologică”, a spus Gerașcenko. 

Anchetatorii cercetează acum și modul în care soldatul a trecut de un examen medical în urma căruia i s-a permis accesul la arme. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net