Veste tragică! Doi dintre tinerii români luați de ape în Italia au fost găsiți fără viață. A treia persoană dispărută este căutată în continuare

Patrizia și Bianca, tinerele de 20 şi 23 de ani, au fost găsite moarte, după ce au fost luate de apele râului Natisone. Confirmarea a venit chiar de la primarul localităţii Premariacco. Cristian, tânârul dispărut, luat și el de viitură, este căutat în continuare.

Cele două fete decedate și tânărul care este în continuare căutat Foto:
Cele două fete decedate și tânărul care este în continuare căutat Foto:

Tinerele românce, găsite decedate 

 Bianca Doroş şi Patrizia Cormos au fost găsite decedate, duminică dimineaţă, 2 iunie, în timpul căutărilor care au fost reluate la prima oră, scrie La Repubblica. Un cadavru a fost deja recuperat, în timp ce operaţiunile sunt încă în curs de desfăşurare pentru celălalt.

Acestea au fost găsite de pompieri şi de echipele de protecţie civilă. Cadavrele se aflau în zona din aval de mica plajă unde cei trei prieteni au fost luaţi de valuri, de-a lungul malurilor aflate la 700-1.000 de metri distanţă, sub podul Orsaria.

Tânărul Cristian este în continuare căutat 

Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani care era împreună cu Bianca şi Patrizia, este în continuare dispărut şi căutat de scafandrii italieni. „Experiența ne spune că într-un anumit loc al râului, undeva la bază, în toate cazurile, în toate evenimentele tragice care au avut loc aici, acolo este locul unde se găsesc, mai târziu, supraviețuitorii sau victimele. Un kilometru este din locul, de la Podul Romano, să spunem. Se îngustează acolo, sunt și câteva bariere de pământ acolo, contrare cursului apei, în care rămân prinse vegetația, arborii, chiar corpurile umane. E ca o barieră naturală", a declarat Michele De Sabata, primarul comunei Premariacco.

Cât timp a trecut de la tragedie 

S-au făcut mai bine de 48 de ore de când tinerii au fost luaţi de curenţii puternici. Iar autorităţile, chiar dacă îşi păstrează optimismul, nu vin cu veşti prea bune. „Din păcate, a doua seară de suferinţă se încheie fără nicio veste pozitivă. Mâine (n.r. - astăzi), o vom lua de la capăt cu aceeaşi energie ca şi azi (n.r. - ieri)", a scris pe Facebook primarul comunei Premariacco, Michele De Sabata.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
plane 7406049 1280 jpg
card social jpg
418945128 798805582289479 2688415075861798511 n jpg
robert wun profimedia (3) jpg
bacalaureat jpg
casa incendiu shutterstock jpg
mici jpg
cod galben ANM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net