VIDEO. Imagini șocante. Un polițist este spulberat în timpul unui control pe o autostradă

Un filmare șocantă a fost făcută publică de autoritățile orașului american Oklahoma după ce un polițist a fost spulberat în timp ce verifica actele unui șofer oprit pe o autostradă. Autoturismul era staționat regulamentar însă o altă mașină scăpată de sub control a provocat un dezastru. În mod miraculos, polițistul a scăpat cu viață.

image

Polițistul a fost aruncat câțiva metri prin aer 

Un polițist a scăpat cu viață după ce a fost implicat într-un accident rutier deosebit de violent cauzat din neatenția unui șofer.

Într-o postare pe Facebook, poliția din Oklahoma a spus că polițistul Jesse Gregory vorbea cu un șofer în timpul unei opriri în trafic, când un alt vehicul i-a lovit. Impactul a fost atât de puternic încât din cele două mașini au sărit bucăți din caroserie. 

Momentul a fost înregistrat de camera de bord a mașinii de poliție parcată în spatele autoturismului oprit pentru control.

Înregistrarea îl arată pe polițistul american cum se îndreaptă spre mașina opriă și trasă pe dreapta. Se oprește în dreptul portierei din lateral dreapta și discută cu șoferul.

În timp ce agentul îi explică diverse aspecte șoferului trs pe dreapta, mașina de teren staționată în afara benzii carosabile este lovită violent din spate-lateral de un alt autoturism de tip SUV.

Impactul este foarte puternic, iar polițistul este aruncat prin aer și proiectat la câțiva metri în lateral. Imaginile îl mai surprind pe polițistul lovit cum se dezmeticește din lovitură , se ridică și se îndepărtează rapid de locul accidnetului.

Este auzit apoi foarte agitat cum comunică prin stația de emisie recepție și anunță producerea accidentului. 

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva zile în zona orașului american Oklahoma.

Într-o postare pe Facebook, Patrula de Autostrăzi din Oklahoma a avertizat asupra „conducerii distrase de factori externi” și a îndemnat șoferii să încetinească și să se deplaseze cu mare atenție dacă văd o mașină oprită de poliție în trafic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net