Tatăl Raisei, apel disperat pentru poliţistul care a lovit-o pe fetiţă. Ce îi cere

În 20 februarie, s-au împlinit 40 de zile de la moartea Raisei, fetiţa de 11 ani lovită pe trecerea de pietoni de o maşină de poliţie. Părinţii micuţei nu îşi găsesc deloc consolarea, iar tatăl ei a făcut un apel disperat pentru agentul care conducea maşina.

raisa nicoleta jpg
Raisa avea 11 ani

Tatăl Raisei i-a cerut poliţistului care a lovit-o mortal cu maşina pe Raisa să se supună unui test poligraf, după ce agentul a refuzat solicitarea făcută de procurori. Bărbatul a explicat că, dacă poliţistul chiar vrea să îi ajute, aşa cum a spus într-o scrisoare pentru părinţii micuţei, cel mai bun lucru e să facă testul şi să nu mai îngreuneze ancheta.

”Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta...  Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor, ieri (n.red: 20 februarie) s-au făcut 40 de zile.

Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile. Adică la detectorul de minciuni, să nu mai încurce ancheta. Chiar dacă nu-și dă acordul pentru detector, tot vinovat este!”, a declarat tatăl Raisei, pentru antena3.ro.

image
Tatăl Raisei foto: Antena 3

Avocatul familiei susţine că anchetatorii l-au sfătuit pe poliţist să refuze testul poligraf

Potrivit avocatului familiei, Adrian Cuculis, agentul de poliţie care a provocat accidentul a refuzat să facă testul cu detectorul de minciuni după ce a fost sfăuit în acest sens chiar de anchetatori. Mai mult, ar exista suspiciuni că bărbatul vorbea la telefon în timp ce conducea şi că nu a frânat nici în ultima clipă.

Familiile Raisiei şi Marinei îî cer poliţistului şapte milioane de euro

politist raisa png
Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa este cercetat pentru ucidere din culpă

Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa, fata de 11 ani, în sectorul 1 al Capitalei, este acum sub control judiciar pentru ucidere din culpă.

Familia Raisei îi cere bărbatului despăgubiri de şase milioane de euro. Familia fetiţei care se afla cu Raisa în acel moment, Marina, cere şi ea un milion de euro. Agentul de poliţie va avea, astfel, şi două procese civile pe numele său. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
soldati rusi
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja