Tatăl Raisei, apel disperat pentru poliţistul care a lovit-o pe fetiţă. Ce îi cere

În 20 februarie, s-au împlinit 40 de zile de la moartea Raisei, fetiţa de 11 ani lovită pe trecerea de pietoni de o maşină de poliţie. Părinţii micuţei nu îşi găsesc deloc consolarea, iar tatăl ei a făcut un apel disperat pentru agentul care conducea maşina.

Raisa avea 11 ani
Raisa avea 11 ani

Tatăl Raisei i-a cerut poliţistului care a lovit-o mortal cu maşina pe Raisa să se supună unui test poligraf, după ce agentul a refuzat solicitarea făcută de procurori. Bărbatul a explicat că, dacă poliţistul chiar vrea să îi ajute, aşa cum a spus într-o scrisoare pentru părinţii micuţei, cel mai bun lucru e să facă testul şi să nu mai îngreuneze ancheta.

”Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta...  Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor, ieri (n.red: 20 februarie) s-au făcut 40 de zile.

Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile. Adică la detectorul de minciuni, să nu mai încurce ancheta. Chiar dacă nu-și dă acordul pentru detector, tot vinovat este!”, a declarat tatăl Raisei, pentru antena3.ro.

Tatăl Raisei foto: Antena 3
Tatăl Raisei foto: Antena 3

Avocatul familiei susţine că anchetatorii l-au sfătuit pe poliţist să refuze testul poligraf

Potrivit avocatului familiei, Adrian Cuculis, agentul de poliţie care a provocat accidentul a refuzat să facă testul cu detectorul de minciuni după ce a fost sfăuit în acest sens chiar de anchetatori. Mai mult, ar exista suspiciuni că bărbatul vorbea la telefon în timp ce conducea şi că nu a frânat nici în ultima clipă.

Familiile Raisiei şi Marinei îî cer poliţistului şapte milioane de euro

Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa este cercetat pentru ucidere din culpă
Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa este cercetat pentru ucidere din culpă

Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa, fata de 11 ani, în sectorul 1 al Capitalei, este acum sub control judiciar pentru ucidere din culpă.

Familia Raisei îi cere bărbatului despăgubiri de şase milioane de euro. Familia fetiţei care se afla cu Raisa în acel moment, Marina, cere şi ea un milion de euro. Agentul de poliţie va avea, astfel, şi două procese civile pe numele său. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net