Filmări de la locul unde Raisa a fost lovită mortal de un poliţist, şterse intenţionat? Declaraţiile unui martor-cheie

Noi dezvăluiri în cazul fetiţei spulberate pe o trecere de pietoni de un poliţist, în Bucureşti, în 13 decembrie. Se pare că un martor important în dosarul deschis pe numele  bărbatului a şters probe esenţiale din telefon. Femeia, care s-ar fi aflat în maşina din spatele celei de poliţie, a declarat că le-ar fi şters accidental, dar adevărul parte să fie altul.

Accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni, în sectorul 1 al Capitalei
Accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni, în sectorul 1 al Capitalei

Femeia, care este considerată un martor-cheie în dosarul deschis în numele poliţistului care a lovit-o mortal pe Raisa, a dat declaraţii, luni, 14 februarie, în faţa anchetatorilor. Ea a spus că a şters toate clipurile din greşeală şi că oricum nu a ştia că ar fi trebuit să le păstreze. Este vorba de o înregistrare de pe camera de bord şi filmările făcute cu telefonul, în momentul accidentului. Acum oamenii legii ar încerca să le recupereze de pe cardul de memorie.

Filmările de la locul accidentului, şterse intenţionat?

Însă, conform spynews.ro, femeia a spus că a şters clipurile pentru că nu ar fi dorit să fie implicată în dosar. Potrivit unei discuţii telefonice, femeia ar fi declarat că filmările oricum nu arătau mare lucru şi că ea ar fi ajuns, de fapt, la faţa locului după producerea accidentului. Ea ar mai fi spus că poliţistul acuzat că a ucis-o pe Raisa a rugat-o să pună maşina în aşa fel încât trupul fetiţei să nu fie vizibil trecătorilor şi să blocheze circulaţie.

 „Eu am zis din start că nu vreau să fiu martoră în dosar. Nu înțeleg de ce mă caută poliția, fiindcă oricum nu mai am nicio probă. Nu mi-a zis nimeni că trebuie să le păstrez. Am șters și înregistrările surprinse de camera de bord, am șters și tot ce aveam în telefon. Ocupau prea mult spațiu... Este telefonul meu, șterg ce vreau și când vreau! (...) Oricum, nu aveam mare lucru. Eu am ajuns la scurt timp după accident. Nu eram chiar în spatele polițistului, așa cum s-a spus. Când am ajuns eu, polițistul vorbea la 112. Mi-a zis să sun și eu la 112. Nu înțeleg de ce, fiindcă el vorbea deja... Mi-a zis să parchez mașina perpedicular, ca să blochez circulația cu mașina mea, să nu vină vreo mașină, dar și să acopăr astfel trupul victimei, ca un paravan, ca să nu se mai uite lumea”, ar fi fost declaraţia dată de martora la accidentul produs pe o trecere de pietoni în Capitală.

Marina, fetiţa care a scăpat cu viaţă, mărturii emoţionante

Raisa, fetiţa de 11 ani care a murit pe o trecere de pietoni din Bucureşti, în 13 decembrie, se afla cu o prietenă a sa, Marina, care a scăpat cu viaţă, dar a ajuns la spital în stare gravă. După ce micuţa a ieşit din spital, anchetatorii au stat de vorbă cu ea, pentru a afla cum a decurs accidentul. 

Conform avocatului familiei Raisei, Adrian Cuculis, Marina îşi aminteşte totul despre clipele de groază prin care a trecut. Deşi oamenii legii au încercat să nu îi provoace vreun stres micuţei la audieri, Marina ar fi plâns mult, fiind foarte afectată de accident şi de moartea Raisei. Mai mult, ea a spus că poliţistul care a provocat accidentul nu avea girofarul pornit şi că cele două au crezut că maşina se va opri. Nu a fost aşa, iar momentul în care Marina şi-a dat seama că vehiculul nu încetineşte a fost prea târziu pentru a mai putea evita maşina. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net