Marina, prietena fetiței ucise pe trecerea de pietoni, mărturie cutremurătoare: „Am crezut că mașina va opri”

Marina, prietena Raisei, fetița ucisă de un polițist pe o trecere de pietoni din București, a fost audiată pentru prima oară de când s-a petrecut teribilul accident. Copila este încă șocată de ceea ce i s-a întâmplat atât ei cât și prietenei sale și a plâns mult în timpul discuțiilor pe care le-a avut cu avocații și procurorii. 

image

Întâlnirea Marinei cu anchetatorii a fost emoționantă și presărată cu lacrimi. Fetița suferă cumplit după moartea prietenei sale. Mai mult, copila își amintește exact tot ce s-a întâmplat în acele momente, iar durerea ei este și mai mare. 

Marina a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat în ziua fatidică. Și-a amintit totul, spune și avocatul familiei Raisei. Deși anchetatorii au încercat ca audierea copilei să fie un moment cât mai liniștit, cât mai relaxant și fără stres, fata a plâns mult. A povestit că polițistul nu avea girofarul pornit, așa cum a declarat bărbatul, și a spus că a văzut de departe mașina. A sperat, însă, că șoferul va opri la trecerea de pietoni. Copilei nici prin cap nu i-a trecut că cel de la volan le va spulbera pe amândouă dintr-o lovitură. Iar, apoi, totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. A fost prea târziu când cele două fete au realizat că mașina nu va încetini și că le va lovi din plin. Nu au mai avut timp de reacție.

Avocatul Adrian Cuculis: „Polițistul a mințit”

„Este clar că audierea urma să fie presărată cu multe lacrimi pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo...Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta ea în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan”, a spus avocatul familiei îndoliate, Adrian Cuculis. 

El a continuat spunând că a descoperit și prima minciună din declarațiile polițistului. „Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că ”eu speram că va opri la trecerea de pietoni”. 

O mărturie emoționantă care vine din partea unui copil traumatizat pe viață..

Joi, polițistul va fi supus testului poligraf. Abia atunci vom afla care este adevărul.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Becuri
icao shutterstock 757104400 jpg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg