Ce este pregătită să facă Marina, prietena Raisei, pentru a sfârși acest caz?

28 ianuarie 2022

Ast─âzi, un nou pas a fost f─âcut pentru solu╚Ťionarea cazului ├«n care un poli╚Ťist este anchetat pentru uciderea Raisei ╚Öi r─ânirea Marinei. ├Än cele din urm─â, Marina este preg─âtit─â s─â discute cu procurorul pentru solu╚Ťionarea cazului ├«n care este implicat─â.

├Än urma audierilor, poli╚Ťistul implicat s-a prezentat ├«n fa╚Ťa anchetatorilor, unde ace╚Ötia au transmis c─â ma╚Öina acestuia va fi supus─â unei alte expertize.

raisa accident jpg

"Ast─âzi s-au ├«ncuviin╚Ťat obiectivele la modul scriptic. Urmeaz─â s─â fie f─âcut─â expertiza, cam ├«ntr-o s─âpt─âm├ón─â, dou─â. Se merge cu ea pe platform─â la RAR.Expertiza era obligatorie. Nu o s─â fie necesar s─â participe ╚Öi familiile. O s─â merg eu ╚Öi cu expertul ╚Öi cu poli╚Ťistul.", a declarat Adrian Cuculis, conform wowbiz.ro.

Totu╚Öi, ├«n fa╚Ťa anchetatorilor, poli╚Ťistul este rezervat ├«n declara╚Ťii. Scopul principal al anchetatorilor este acela de a descoperi ce f─âcea poli╚Ťistul ├«n momentul ├«n care s-a produs accidentul. De asemenea, se va lua ├«n vedere ╚Öi dac─â acesta avea alte preocup─âri ╚Öi nu le-a observat pe feti╚Ťe sau dac─â acesta nu a putut s─â evite impactul.

Ce este preg─âtit─â Marina s─â fac─â?

Marina, prietena Raisei, implicat─â ╚Öi ea ├«n accidentul care a avut loc acum trei s─âpt─âm├óni, are o importan╚Ť─â enorm─â pentru solu╚Ťionarea cazului ├«n care aceasta este implicat─â. Mama Marinei a transmis c─â ma╚Öina poli╚Ťistului avea o vitez─â foarte mare, iar ├«n momentul ├«n care feti╚Ťele se aflau pe trecere, acesta a accelerat ╚Öi mai tare.

Marina este cea mai bun─â prieten─â a Raisei, fiind at├ót de apropiate ├«nc├ót petreceau timpul ├«mpreun─â una la casa celeilalte. Pentru ea, accest accident nu doar c─â i-a provocat r─âni serioase, dar i-a luat ╚Öi prietena. 

ÔÇ×Dat fiind c─â avem de-a face cu o martor─â minor─â a acestui teribil accident, exist─â o probabilitate destul de ridicat─â de apari╚Ťie a unei tulbur─âri de stres post-traumatic. De aceea p─ârin╚Ťii ar trebui sf─âtui╚Ťi s─â ├«╚Öi duc─â feti╚Ťa c├ót de repede se poate la un psiholog avizat, pentru c─â acesta s─â o reechilibreze emo╚Ťional-afectiv. Peste 50% dintre persoanele implicate ├«ntr-un accident auto pot s─â dezvolte o tulburare de stres post-traumatic.

Depinde foarte mult de mecanismele ei de ap─ârare. Probabilitatea ca aceast─â copil─â s─â simt─â, o perioad─â de timp, anxietate ╚Öi un puls ridicat atunci c├ónd ├«╚Öi va aduce aminte de ├«nt├ómplarea prin care a trecut, mai ales c─â aceasta s-a soldat cu decesul unei foarte bune prietene, este foarte ridicat─â, de asemeneaÔÇŁ, a declarat psihologul Cristina Zaharia.

Marina, fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu procurorul

Avocatul Adrian Cuculis va purta o discu╚Ťie cu Marina, o pies─â de puzzle foarte important─â ├«n rezolvarea acestui caz, ├«n care Raisa a fost ucis─â, iar Marina grav accidentat─â.

"Deocamdat─â eu nu am vorbit cu Marina, dar urmeaz─â, pentru c─â vrea s─â ajute, vrea s─â se implice ├«n aflarea adev─ârului. Chiar sus╚Ťine c─â vrea s─â vorbeasc─â cu procurorul ╚Öi s─â spun─â ce s-a ├«nt├ómplat ├«n momentul accidentului.", a declarat ├«n exclusivitate avocatul Adrian Cuculis.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg