Ce este pregătită să facă Marina, prietena Raisei, pentru a sfârși acest caz?

Astăzi, un nou pas a fost făcut pentru soluționarea cazului în care un polițist este anchetat pentru uciderea Raisei și rănirea Marinei. În cele din urmă, Marina este pregătită să discute cu procurorul pentru soluționarea cazului în care este implicată.

În urma audierilor, polițistul implicat s-a prezentat în fața anchetatorilor, unde aceștia au transmis că mașina acestuia va fi supusă unei alte expertize.

raisa accident jpg

"Astăzi s-au încuviințat obiectivele la modul scriptic. Urmează să fie făcută expertiza, cam într-o săptămână, două. Se merge cu ea pe platformă la RAR.Expertiza era obligatorie. Nu o să fie necesar să participe și familiile. O să merg eu și cu expertul și cu polițistul.", a declarat Adrian Cuculis, conform wowbiz.ro.

Totuși, în fața anchetatorilor, polițistul este rezervat în declarații. Scopul principal al anchetatorilor este acela de a descoperi ce făcea polițistul în momentul în care s-a produs accidentul. De asemenea, se va lua în vedere și dacă acesta avea alte preocupări și nu le-a observat pe fetițe sau dacă acesta nu a putut să evite impactul.

Ce este pregătită Marina să facă?

Marina, prietena Raisei, implicată și ea în accidentul care a avut loc acum trei săptămâni, are o importanță enormă pentru soluționarea cazului în care aceasta este implicată. Mama Marinei a transmis că mașina polițistului avea o viteză foarte mare, iar în momentul în care fetițele se aflau pe trecere, acesta a accelerat și mai tare.

Marina este cea mai bună prietenă a Raisei, fiind atât de apropiate încât petreceau timpul împreună una la casa celeilalte. Pentru ea, accest accident nu doar că i-a provocat răni serioase, dar i-a luat și prietena. 

„Dat fiind că avem de-a face cu o martoră minoră a acestui teribil accident, există o probabilitate destul de ridicată de apariție a unei tulburări de stres post-traumatic. De aceea părinții ar trebui sfătuiți să își ducă fetița cât de repede se poate la un psiholog avizat, pentru că acesta să o reechilibreze emoțional-afectiv. Peste 50% dintre persoanele implicate într-un accident auto pot să dezvolte o tulburare de stres post-traumatic.

Depinde foarte mult de mecanismele ei de apărare. Probabilitatea ca această copilă să simtă, o perioadă de timp, anxietate și un puls ridicat atunci când își va aduce aminte de întâmplarea prin care a trecut, mai ales că aceasta s-a soldat cu decesul unei foarte bune prietene, este foarte ridicată, de asemenea”, a declarat psihologul Cristina Zaharia.

Marina, față în față cu procurorul

Avocatul Adrian Cuculis va purta o discuție cu Marina, o piesă de puzzle foarte importantă în rezolvarea acestui caz, în care Raisa a fost ucisă, iar Marina grav accidentată.

"Deocamdată eu nu am vorbit cu Marina, dar urmează, pentru că vrea să ajute, vrea să se implice în aflarea adevărului. Chiar susține că vrea să vorbească cu procurorul și să spună ce s-a întâmplat în momentul accidentului.", a declarat în exclusivitate avocatul Adrian Cuculis.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net