Gestul incredibil pe care polițistul împlicat în moartea Raisei l-a făcut după audieri

O nouă zi de audieri a avut loc în cazul polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa, fata de 11 ani, în urmă cu 3 săptămâni. Cazul lui Constantin Popescu fiind cunoscut de o țară întreagă.

politist raisa png

Astăzi, Constantin Popescu s-a prezentat în fața audierii în cazul morții Raisei, pe care a lovit-o mortal, în urmă cu trei săptămâni, pe trecerea de pietoni. După cele 10 minute în care acesta a fost audiat, polițistul a ieșit din secție, dar nu a mai dorit să ofere informații jurnaliștilor cu privire la evoluția cazului, scrie spynews.

Polițistul implicat a refuzat să răspundă întrebărilor

Chiar dacă reporterii i-au adresat o mulțime de întrebări în dosarul în care acesta este anchetat, agentul de poliție a trecut impasibil pe lângă jurnaliști, nerăspunzând la nicio întrebare pe care aceștia i-au adresat-o cu privire la cazul în care acesta este implicat.

Cazul lui Constantin Popescu a șocat o țară întreagă, iar cazul în care acesta a fost implicat a fost cap de afiș în mai multe publicații timp de trei săptămâni.

În funcție de evoluția cazului, vom afla mai multe răspunsuri cu privire la elementele ce au stat la baza accidentului în care Raisa, fetița de 11 ani, a fost ucisă, iar o altă fată, Marina, a fost grav rănită și transportată de urgență la spital. 

Până acum, se cunosc câteva detalii despre modul în care s-a produs incidentul. Polițistul care a accidentat cele două fete nu se afla în misiune, iar mașina de serviciu cu care acesta circula nu se afla în misiune. De asemenea, acesta nu a terminat școala de poliție, fiind angajat din surse externe. În momentul accidentului, polițistul aflat la volanul autospecialei nu consumase băuturi alcoolice. 

După ce a provocat accidentul, Constantin Popescu a trimis o scrisoare familiei victimei, în care acesta declara că se simte devastat de cele întâmplate și este mai mult ca sigur că nu va putea fi iertat niciodată. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net