Gestul incredibil pe care poli╚Ťistul ├«mplicat ├«n moartea Raisei l-a f─âcut dup─â audieri

27 ianuarie 2022

O nou─â zi de audieri a avut loc ├«n cazul poli╚Ťistului care a accidentat-o mortal pe Raisa, fata de 11 ani, ├«n urm─â cu 3 s─âpt─âm├óni. Cazul lui Constantin Popescu fiind cunoscut de o ╚Ťar─â ├«ntreag─â.

politist raisa png

Ast─âzi, Constantin Popescu s-a prezentat ├«n fa╚Ťa audierii ├«n cazul mor╚Ťii Raisei, pe care a lovit-o mortal, ├«n urm─â cu trei s─âpt─âm├óni, pe trecerea de pietoni. Dup─â cele 10 minute ├«n care acesta a fost audiat, poli╚Ťistul a ie╚Öit din sec╚Ťie, dar nu a mai dorit s─â ofere informa╚Ťii jurnali╚Ötilor cu privire la evolu╚Ťia cazului, scrie spynews.

Poli╚Ťistul implicat a refuzat s─â r─âspund─â ├«ntreb─ârilor

Chiar dac─â reporterii i-au adresat o mul╚Ťime de ├«ntreb─âri ├«n dosarul ├«n care acesta este anchetat, agentul de poli╚Ťie a trecut impasibil pe l├óng─â jurnali╚Öti, ner─âspunz├ónd la nicio ├«ntrebare pe care ace╚Ötia i-au adresat-o cu privire la cazul ├«n care acesta este implicat.

Cazul lui Constantin Popescu a ╚Öocat o ╚Ťar─â ├«ntreag─â, iar cazul ├«n care acesta a fost implicat a fost cap de afi╚Ö ├«n mai multe publica╚Ťii timp de trei s─âpt─âm├óni.

├Än func╚Ťie de evolu╚Ťia cazului, vom afla mai multe r─âspunsuri cu privire la elementele ce au stat la baza accidentului ├«n care Raisa, feti╚Ťa de 11 ani, a fost ucis─â, iar o alt─â fat─â, Marina, a fost grav r─ânit─â ╚Öi transportat─â de urgen╚Ť─â la spital. 

P├ón─â acum, se cunosc c├óteva detalii despre modul ├«n care s-a produs incidentul. Poli╚Ťistul care a accidentat cele dou─â fete nu se afla ├«n misiune, iar ma╚Öina de serviciu cu care acesta circula nu se afla ├«n misiune. De asemenea, acesta nu a terminat ╚Öcoala de poli╚Ťie, fiind angajat din surse externe. ├Än momentul accidentului, poli╚Ťistul aflat la volanul autospecialei nu consumase b─âuturi alcoolice. 

Dup─â ce a provocat accidentul, Constantin Popescu a trimis o scrisoare familiei victimei, ├«n care acesta declara c─â se simte devastat de cele ├«nt├ómplate ╚Öi este mai mult ca sigur c─â nu va putea fi iertat niciodat─â. 

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg