Reacția tatălui Raisei, după ce a citit scrisoarea primită de la polițist: «Să îl ierte Dumnezeu»

22 ianuarie 2022

Iulian Barbu, tatăl Raisei, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, a avut o primă reacție după ce a citit scrisoarea primită de la făptaș, în care acesta își prezenta regretul și cerea iertare familiei.

image
Reacția tatălui Raisei, după ce a citit scrisoarea primită de la polițist Foto: Captură Video

Familia Raisei, fetița în vârstă de 11 ani accidentată mortal pe trecerea de pietoni, a primit o scrisoare din partea polițistulu vinovat de tragicul accident. În textul său, scris de mână, agentul de poliție și-a exprimat sincerele regrete pentru fapta sa și, deși nu se așteaptă la iertare, spune el, își dorește ca părinții Raisei să știe că această tragedie îl va urmări toată viața.

Răspunsul tatălui Raisei la scrisoarea primită din partea polițistului

De asemenea, polițistul s-a oferit să ajute familia financiar, dorind să contribuie la cheltuielile pentru înmormântare. Familia micuței își păstrează însă ferm poziția, tatăl Raisei declarând că nu are nevoie de niciun ajutor din partea agentului de poliție. Iar când vine vorba de iertare, este prea devreme să poată fi vorba de așa ceva.

Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu știu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt furios pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de polițist. Nu o merită. Să meargă că pe șantier, sunt o groază de oameni care au nevoie de el”, a declarat Iulian Barbu în cadrul unei emisiuni. 

Tatăl Raisei a mai identificat un martor al tragediei

De asemenea, tatăl victimei a dezvăluit că a reușit să mai identifice un martol al accidentului în care fetița lui și-a pierdut viața mult prea devreme. Se pare că martorul se afla la locul faptei în momentul tragediei, având și o cameră pe bordul mașinii. 

A fost prima mașină, imediat după el (n.r. polițist), pe care polițistul a pus-o să blocheze drumul”, a mai spus Iulian Barbu.

Agentul de poliție a trimis o scrisoare și către familia fetiței pe care a accidentat-o, colegă cu Raisa, și care se află internată în spital pentru îngrijiri medicale. Cealaltă familie nu a dorit însă să facă public mesajul polițistului și nici nu a comentat pentru moment pe marginea subiectului.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, sunt doar câteva dintre rândurile scrise de polițist.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg