Poli╚Ťistul care a ucis-o pe Raisa, scrisoare c─âtre familia feti╚Ťei. Ce le-a spus p─ârin╚Ťilor

21 ianuarie 2022

Poli╚Ťistul care a ucis-o pe Raisa, feti╚Ťa de doar 11 ani care a fost spulberat─â pe trecerea de pietoni, a trimis familiei micu╚Ťei o scrisoare, prin intermediul c─âreia le cere iertare p─ârin╚Ťilor pentru fapta sa.

image
Poli╚Ťistul care a ucis-o pe Raisa a trimis o scrisoare p─ârin╚Ťilor fetei Foto: Arhiv─â

Poli╚Ťistul le-a trimis p─ârin╚Ťilor fetei ucise o scrisoare, prin intermediul avocatului s─âu, cer├ónd iertare familiei ├«ndoliate pentru fapta comis─â. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a fost cel care a anun╚Ťat c─â agentul de poli╚Ťie a trimis mesajul scris familiei, f├óc├ónd publice r├óndurile scrise, ├«n acela╚Öi timp, cu acordul p─ârin╚Ťilor fetei. ├Än scrisoarea scris─â de m├ón─â, poli╚Ťistul ├«╚Öi cere iertare pentru fapta sa.

Poli╚Ťistul care a ucis-o pe Raisa a trimis o scrisoare p─ârin╚Ťilor fetei

De asemenea, agentul a trimis o scrisoare ╚Öi c─âtre familia feti╚Ťei pe care a accidentat-o ╚Öi care se afl─â internat─â ├«n spital pentru ├«ngrijiri medicale. Cealalt─â familie nu a dorit ├«ns─â s─â fac─â public mesajul poli╚Ťistului.

ÔÇ×Facem precizarea c─â exist─â ┼či o scrisoare trimis─â de c─âtre poli┼úistul Popescu Constantin pentru familia feti┼úei accidentate (cea care este internat─â ├«n spital, ├«n afara oric─ârui pericol-n.red.), scrisoare pe care familia nu a dorit s─â o fac─â public─âÔÇŁ, a precizat Biroul de Avocatur─â Cuculis ┼či Asocia┼úii. 

Scrisoarea trimis─â de poli╚Ťistul care a ucis-o pe Raisa

ÔÇ×├Ändurerat─â familie, nici nu ╚Ötiu cum s─â ├«ncep, durerea pe care v-am pricinuit-o ├«mi este de neimaginat ╚Öi ╚Ötiu c─â orice a╚Ö spune ├«n aceste momente ├«n fa╚Ťa dumneavoastr─â nu mai are importan╚Ť─â, dar totu╚Öi vreau s─â ├«mi cer iertare, ╚Ötiu c─â nu o voi primi, dar...ÔÇŁ, ╚Öi-a ├«nceput agentul de poli╚Ťie mesajul. 

Acesta ╚Öi-a cerut iertare ╚Öi a explicat c─â ar da orice s─â poat─â da timpul ├«napoi ╚Öi s─â nu comit─â cumplitul accident. De asemenea, agentul a spus c─â se roag─â la Dumnezeu s─â dea putere familiei feti╚Ťei, pentru a putea trece peste aceste clipe grele.

ÔÇ×├Ämi exprim regretul profund fa╚Ť─â de familia dumneavoastr─â nevoit─â s─â treac─â prin acest tragic eveniment. Nu pot s─â mai fac nimic, a╚Ö da orice s─â pot s─â ├«ntorc timpul, orice! Pot doar ├«n acest momente s─â m─â rog la Dumnezeu s─â aib─â grij─â de sufletul feti╚Ťei dumneavoastr─â, sunt convins c─â o va face ╚Öi m─â rog ├«n acela╚Öi timp s─â v─â dea Dumnezeu putere ├«n aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzatÔÇŁ, a continuat acesta.

Totodat─â, poli╚Ťistul roag─â familia s─â nu ├«l perceap─â precum un criminal. Acesta s-a oferit s─â ajute financiar ╚Öi s─â suporte ╚Öi o parte din costurile ├«nmorm├ónt─ârii.

ÔÇ×╚śtiu c─â nu am cum s─â v─â cer acum s─â m─â ierta╚Ťi, nici nu m─â a╚Ötept la asta acum, doar at├ót sper ca ├«n viitor s─â nu m─â mai percepe╚Ťi ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a gre╚Öit enorm ╚Öi care va tr─âi toat─â via╚Ťa cu aceast─â grea ap─âsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

M─â opresc aici, pentru c─â indiferent c├ót ╚Öi ce a╚Ö mai spune nu va ├«ndrepta ce am f─âcut. A╚Ö dori, dac─â se poate, s─â v─â trimit un ajutor pentru ├«nmorm├óntare. Orice pot s─â ofer, o voi face. Sincere regreteÔÇŁ, a scris poli╚Ťistul ├«n scrisoarea transmis─â familiei Raisei.

Raisa a fost ucis─â pe trecerea de pietoni, ├«n timp ce traversa strada cu o alt─â coleg─â de-a sa, care a fost accidentat─â ╚Öi se afl─â internat─â ├«n spital. Poli╚Ťistul aflat la volan nu a oprit ╚Öi a intrat din plin ├«n cele dou─â micu╚Ťe. Ulterior, cazul a st├órnit ╚Öi mai mult─â revolt─â, dup─â ce agentul a fost surprins verific├ónd cu piciorul dac─â Raisa mai tr─âia.

stanga
dreapta
scrisoare jpg
raisa nicoleta jpg
raisa tata jpg
raisa inmormantare jpg
politist raisa png

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg