Noi audieri în cazul morții Raisei. Declarația bombă a avocatului Cuculis

Ultima actualizare:

”Înregistrările accidentului de pe camera principalului martor au dispărut”. Declarația bombă a fost făcută de avocatul Adrian Cuculis, după noile audieri de luni, în dosarul morții Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe o trecere de pietoni din București de o mașină de poliție.

În locul în care a murit Raisa a fost amenajat un adevărat altar al durerii
În locul în care a murit Raisa a fost amenajat un adevărat altar al durerii

Săptămâna a început cu noi audieri în dosarul teribilului accident petrecut pe 13 ianuarie în București, pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului din sectorul 1 al Capitalei. Atunci, o mașină de poliție condusă de un agent de la Secția 5 a lovit în plin două fetițe, ucigând-o pe Raisa și rănind-o grav pe Marina, ambele de 11 ani.

Pe strada Laminorului mașinile trec cu aceeași viteză, audierile bat pasul pe loc dar în familiile Raisei, Marinei și pentru toți cei din zonă lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Adrian Cuculis, avocatul familiei victimelor a făcut dezvăluiri șocante după audierile desfășurate luni la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră.

Avocatul Adrian Cuculis este reprezentantul legal al familiei Raisei
Avocatul Adrian Cuculis este reprezentantul legal al familiei Raisei

Ce spune avocatul Adrian Cuculis

”Principalul martor, o doamnă care a filmat accidentul cu o cameră de bord a fost audiată în sfârșit. Procurorul a admis cererea noastră și a dispus identificarea martorului ce are filmarea cu camera de bord ce pare să fi surprins accidentul”, ne-a declarat în exclusivitate avocatul Cuculis.

”Martora a anunțat că nu mai are înregistrările, ele s-au șters sau pierdut prin suprascriere. Eu cred că nu este adevărat, cred că le-a șters în mod voit. A susținut în fața anchetatorilor că nu considera că prin acele înregistrări poate să aducă lămuriri suplimentare deși eu am vorbit la un moment dat cu ea, spunea că le are și I-am explicat cât de importante sunt”, a precizat avocatul.

Adrian Cuculis a explicat pentru Click! că analizează posibilitatea de tragere la răspundere a martorului pentru gestul său, deși îl înțelege.”A fost extrem de speriat și atunci a ales să facă un asemenea gest în condițiile în care oricum i se comunicase de către mine în mod personal să nu șteargă acele înregistrări ce mai mult de atât să le salveze pentru a putea fi predate ulterior poliției”, spune Cuculis.

La finalul audierilor au fost ridicate de pe mașina martorului principal atât dispozitivele de înregistrare dar și cardul aferent.”În mod normal ar trebui să existe undeva stocată în memoria aparatului înregistrarea cu evenimentele tragice din acea zi din 13 ianuarie, dar acest lucru va fi rezolvat de către organele de cercetare penală”, este convins avocatul

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net