VIDEO Mașini cu tot cu oameni luate de valuri uriașe pe Coasta Amalfitană. Turiști, disperați pe ambarcațiuni

Ultima actualizare:

Imagini uluitoare surprinse în timpul unei furtuni iscate pe Marea Tireniană care a lovit ieri Coasta Amalfitană. Valurile s-au înălțat la câțiva metri inundând starda care se afla la distanță considerabilă. Mai multe mașini au fost luate ca pe niște jucării de valurile puternice, creând panică. Disperarea a pus stăpânire și pe turiștii aflați în ambarcațiunile surprinse în larg de valurile uriașe.

image

Mai mulți turiști au parcat mașinile în dreptul unui zid de piatră, cu gândul de a aștepta potolirea furtunii pentru a merge în larg. Nicio secundă nu s-au gândit că valurile vor deveni atât de mari încât să îi pună în pericol. Dar valurile foarte înalte au depășit protecția, acoperind mașinile. Sub forța lor autoturismele păreau ca niște jucării.

Imaginile cu mașinile luate de apă ca pe niște jucării au fost surprinse de la distanță de alți turiști care priveau îngroziți ce se întâmplă.

Din fericire apa mării s-a retras înainte de a fi cineva rănit. Cei surprinși în mașini au tras o sperietură îngrozitoare.

Turiști surprinși de furtună pe mare

Acceași furtună a creat panică și disperare în rândul turiștilor surprinși în larg. În imaginile care au apărut pe rețelele sociale se observă mai multe persoane care vâslesc cu disperare spre mal printre valuri impresionante.

Un alt video arată cum un vapor, plin cu turiști care se pregătea să plece în larg a scăpat pur și simplu de sub control. Valurile aplecau ambarcațiunea și doar o minune a făcut ca acesta să nu se răstoarne.

Italia, între furtuni puternice și căldură extremă

Până acum, furtunile s-au manifestat în nordul Italiei unde s-au înregistrat pagube însemnate și inundații. Grindina de dimensiuni impresionante au dsitrus case și mașini

Furtuni puternice au lovit vestul regiunii Veneto, mai ales provinciile Padova și Rovigo și, în același timp, Friuli între Pordenone, Udine, Gorizia și Trieste, apoi și provinciile Ferrara, Ravenna și Forlì, potrivit unei informări meteo locale.

Au avut loc acumulări importante de apă cu inundații până la Rimini Furtuni intense au afectat, de asemenea, Abruzzo și Puglia în seara de 26 iulie, fiind semnalate inundații în zona Bari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net