Locul superb din Italia care poate fi mortal. Mulți români își petrec vacanța aici și nu bagă de seamă acest lucru

Italia este una dintre destinațiile favorite ale turiștilor români, iar atunci când vine vorba despre cei care merg acolo cu mașina personală, există o locație anume care îi atrage precum un magnet. Da, este vorba despre Coasta Amalfi. Însă, în ciuda frumuseții uluitoare pe care o puteți admira aici, există și un pericol! Drumurile pot fi extrem de periculoase pentru șoferii începători iar autoritățile au impus mai multe restricții de circulație!

O mulțime de turiști vin aici în fiecare vară
O mulțime de turiști vin aici în fiecare vară

Dacă aveți mașină și încă sunteți în căutarea unei destinații perfecte pentru vacanță, există un loc în Italia de o frumusețe rară: Coasta Amalfi. Acest loc este vizitat în fiecare vară de către un număr însemnat de turiști, printre care și mulți români. Însă, în ciuda frumuseții uluitoare care poate fi admirată în această locație de vis din sudul Italiei, există și un pericol pe care doar foarte puțină lume îl bagă în seamă! Iar în această vară, autortiățile impun unele restricții de circulație, pentru a mai rezolva din problemă, conform celor de la Digi 24.

Mai precis, este vorba despre faptul că serpentinele și drumurile din zonă, deși sunt atât de spetaculoase, pot fi extrem de periculoase pentru unii șoferi. Nu este deloc exclus ca un șofer fără prea mare experiență să aibă un accident pe aceste drumuri, iar conecințele pot fi unele chiar fatale! Autoritățile din Italia nu recomandă acest traseu celor care de abia și-au obținut permisul, iar în această vară intră în aplicare și alte măsuri pentru a combate problemele din trafic.

Traficul este restricționat în această vară

În ciuda faptului că drumurile pot fi periculoase, o mulțime de turiști vin aici cu mașina, iar traficul devine unul infernal. Nu este deloc exclus să se producă ambuteiaje, iar șoferii să petreacă ore întregi la volan. Tocmai de aceea, autoritățile din Italia au introdus restricții de trafic.

Mai precis, pe o porțiune de 30 de kilometri, mașinile pot circula doar odată la 2 zile, depinzând de numărul de pe plăcuța de înmatriculare. Mașinile cu numere impare pot circula în zile impare, iar, după cum poate deja intuim, mașinile cu numere pare au voie să meargă în zile pare. Singurele excepții sunt locuitorii din zonă, cât și vehiculele de transport public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
image
actualitate.net
image
actualitate.net