Orașele din România perfecte pentru vacanță. Turiștii străini le adoră

Ultima actualizare:

Căutați încă vacanța perfectă? Ați vrea să vă relaxați în orașe superbe din Europa, considerate a fi adevărate bijuterii turistice, dar costurile sunt prea mari? Astfel de orașe adevărate bijuterii sunt și la nloi în țară, iar străinii își rezervă din timp vacanțe pe meleagurile noastre. Da, există o mulțime de locuri în România care sunt apreciate de turiștii din întreaga lume! Află alături de Click! ce orașe din țară sunt preferatele străinilor!

Brașovul atrage o mulțime de turiști străini
Brașovul atrage o mulțime de turiști străini

O scurtă privire în calendar ne va arăta că vara trece repede, iar deja înaintăm cu pași repezi în luna iulie. Ne aflăm în mijlocul sezonului estival, dar poate că nu vă numărați printre românii care au plecat deja în vacanță și încă vă căutați vacanța perfectă. Un loc frumos, unde buzunarul să permită. 

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de adevarul.ro, există unele orașe din țara noastră pe care turiștii din afară se îngrămădesc să le viziteze! Aceste locuri au o reputație extraordinară pentru frumusețea lor, cât și pentru condițiile perfecte pe care le oferă vizitatorilor! Așa că în loc să plătiți sume uriașe pentru o săptămână în Barcelona, ori Veneția, de ce să nu veniți în unul dintre aceste orașe?

Brașovul și Bucureștiul, printre favoritele străinilor

Ne putem imagina cu toții că Bucureștiul conduce top-ul orașelor vizitate de străini. De la mulțimea de muzee care pot fi vizitate, la diversele obiective turistice, ori faimosul Centru Vechi, există o mulțime de opțiuni pe care le avem la dispoziție în capitală, pentru vacanța perfectă. Iar alături de hotelurile excelente, cât și metroul care te poate duce aproape oriunde prin oraș, nu miră pe nimeni că Bucureștiul este atât de vizitat de străini.

De asemenea, Brașovul este o altă locație iubită de către vizitatorii din afara României. Alături de Sibiu, aceste 2 orașe reușesc să atragă un număr însemnat de turiști, iar dacă sunteți interesat de o scurtă vacanță, cu siguranță nu veți regreta o excursie în Brașov, ori Sibiu.

Iar pe lângă orașele de vis, există și opțiunea Deltei Dunării, ori a oricărei alte destinații de vis din țara noastră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net