Ce stațiune de la Marea Neagră trebuie să evite turiștii! Românii riscă să-și strice sejurul daca vin aici

Cine nu se gândește din timp să-și rezerve o vacanță pe litoral ... are de pierdut. Toate luate, pe ultima sută de metri, sunt foarte scumpe, se plâng turiștii.  Mâncarea și băutura au prețuri exagerate, declară ei. De exemplu, pentru o ciorbă în Vama Veche, sunt nevoiți să scoată din buzunare 35 de lei. 

Vama Veche, printre cele mai scumpe stațiuni Foto: Facebook
Vama Veche, printre cele mai scumpe stațiuni Foto: Facebook

Vama Veche, în topul celor mai scumpe stațiuni

Mamaia a fost detronată în topul celor mai scumpe staţiuni de Vama Veche. Cel puţin, atunci când vine vorba de mâncare, scrie Observatornews.ro. „Ar merge un doi, trei lei mai puţin, sincer, că se adună. O ciorba e 30, 35 de lei cam aşa. O șaorma a ajuns să coste cât o masă la restaurant, mai exact 41 de lei. Aşa că mulţi turişti fac economie în vacanţă şi cumpără de la magazin. 

La restaurante, o apă plată costă dublu. Tot atât costă şi o bere, 12 lei. Pentru o cupă de îngheţată, se duc alţi 20 de lei. Astfel, o familie cu un copil ajunge să cheltuiască pentru o săptămână de vacanţă în Vama Veche aproape un salariu mediu pe economie.

Prețurile din Mamaia

Avem şi meniul zilei, ciorbă la alegere, cartofi prăjiţi cu şniţel şi salata, 39 de lei", a declarat managerul unui restaurant, scrie Observatornews.roÎn Mamaia, o ciorbă poate să coste şi 20 de lei, o shaorme 27 de lei şi o pizza mare până la 85 de lei.

Eforie Nord rămâne o stațiune accesibilă 

Eforie Nord este o staţiune pentru tot românul. M-am simţit extraordinar, o săptămână am stat. O ciorbă de văcuţă, un şniţel cu cartofi şi o sălăţică, la 52 de lei", a declarat un turist.

Tarifele de cazare pe litoralul românesc au crescut 

Litoralul românesc a început să se umple odată cu vacanța elevilor, iar hotelierii au crescut tarifele de cazare. „Începând cu 15 iunie, tarifele au suportat o majorare de 20%, și anume 550 de lei o cameră dublă cu mic dejun pentru două persoane. Începând cu 1 iulie, tarifele vor mai suporta o majorare, între 10 și 12%”, a declarat managerul unui hotel din Mamaia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net