Corina Caragea, apariție incendiară în costum de baie! Cu cine a plecat în vacanță prezentatoarea

Ultima actualizare:

Corina Caragea este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din televiziune, dar și una dintre cele mai admirate atât pentru cariera sa, cât și pentru frumusețea deosebită, de curând prezentatoarea s-a pozat în ipostaze extrem de sexy!

Corina Caragea, apariție incendiară în costum de baie - Foto: Instagram
Corina Caragea, apariție incendiară în costum de baie - Foto: Instagram

Corina Caragea, imagini sexy în costumde baie

La cei 40 de ani ai săi Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV arată absolut impecabil și nu este de mirare având în vedere stilul sănătos de viață pe care îl duce. După cum a povestit în exclusivitate pentru Click!, secretul știristei este măsura, atât la mâncare, cât chiar și la sport.

„Este echilibru. Am grijă să nu exagerez nici în farfurie, nici în sala de sport. Fac mișcare regulat, sub îndrumarea unui instructor, de câteva ori pe săptămână, iar de mâncat, mănânc orice doresc, și sunt mare amatoare de pâine, paste, dulciuri și prăjituri, din păcate, dar am grijă să nu pierd măsura”, ne-as spus Corina Caragea.

Ei bine, după cum deja se știe Corina este o mare iubitoare de călătorii și nu ezită să împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare fiecare experiență de care are parte. Recent prezentatoarea, care se află în vacanță în Insula Sentosa din Singapore, a postat niște fotografii superbe în costum de baie! În fotografiile de pe Instagram vedeta apare în ipostaze superbe într-un costum de baie deux piece, alb cu negru, etalându-și talia de invidiat pentru care a primit nenumărate aprecieri de la fanii săi.

Singapore, destinația inimii sale

După cum spuneam, Corina se află în Singapore. Se pare că știrista își petrecere vacanța de vară alături de soțul său Robert Pongracz într-o zonă cu peisaje absolut superbe care îți taie respirația. Ei bine, nu este prima dată când vedeta călătorește aici. În 2017 Corina a mai fost o dată în Singapore, fiind una dintre destinațiile dragi sufletului său în care a vrut să se reîntoarcă.

Pe blog-ul său unde vorbește și despre călătoriile sale Corina recomanda din tot sufletul Singapore ca destinație de vacanță: „În cele câteva zile petrecute acolo, m-am îndragostit de micuța țară-oraș, formată din 63 de insule. Trebuie să știi că în Singapore este curat de iți vine să te descalți, dar și că trebuie să ai grijă la legea lor dură în privința drogurilor.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net