De ce nu are Corina Caragea copii. Nu multe femei ar recunoaște asta!

Corina Caragea (40 ani) a fost invitata Oanei Andoni la „Cafea cu visuri”. Frumoasa brunetă a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul emisiunii menționate. Cu sinceritate, Corina Caragea a mărturisit de ce nu a devenit, până acum, mamă.

De ce nu ia în calcul Corina Caragea să devină mamă

Nu a vorbit doar despre experiențele sale de travel în vacanțele exotice, ci a venit în discuție și apariția unui copil în viața ei, pe care a mărturisit cu zâmbetul pe buze că l-ar trimite la țară, la bunici, ca să experimenteze din plin acest lucru. Atunci când era mică, vedeta ProTV obișnuia adesea să meargă la bunici și se bucura din plin de viața de la țară.

„Copilăria mea a fost cu multe vacanțe la țară pentru că, nu știu, voiau ai mei să scape de mine sau nu știu de ce, dar mi-a prins bine și chiar mă gândeam că este foarte tristă copilăria unui băiețel sau a unei fetițe fără o vacanță la țară... Atunci pe vremea aia mă gândeam, da’ de ce nu merg și eu în tabără, în Anglia? Au fost lecții importante pe care acum le privesc cu alți ochi”, i-a mărturisit Corina Caragea, Oanei Andoni.

„Mereu m-am gândit...dacă sau când voi avea un copil, cu siguranță îl voi trimite la țară!”, i-a povestit Corina Caragea, Oanei Andoni! Iar replica prezentatoarei de la „Cafea cu visuri” a fost următoarea: „Și îl iei pe copil în Hawaii?”. Corina a început să râdă și a răspuns: „Îl iau, îl iau!... Mi se pare foarte dificil totuși să călătorești cu un copil atât de mult, văd în avion…Eu nu aș face față nicio zi cu un copil! Mi se pare foarte dificil, dar am văzut foarte mulți curajoși. Îmi doresc să fie cumințel, să nu deranjeze ceilalți pasageri”, a mai povestit Corina Caragea dacă ar face față sau nu provocărilor cu un copil mic în vacanțe.

A mâncat carne de crocodil 

Fiind o împătimită a călătoriilor și având un blog de travel, Corina Caragea a încercat tot felul de mâncăruri tradiționale în călătoriile sale. De exemplu, atunci când a fost în Thailanda, vedeta ProTV a povestit că a fost curajoasă și a încercat carnea de crocodil.

„Nu mă feresc să încerc chestii noi. În Thailanda, de exemplu, am încercat carne de crocodil. Când am fost în Dolomiți am mâncat pentru prima oară carne de cerb, nu mai mâncasem. Am mâncat coadă de taur, în Spania. Nu mă feresc să încerc lucruri noi! (...) M-am bătut cu o maimuță în Bali, am câștigat! Ți-am zis că merg la sală!”, i-a mai povestit Corina Caragea, Oanei Andoni.

De când călătorește, Corina Caragea a devenit expertă și în bagajele pe care și le face acum cu dexteritate.

„Cu timpul și cu experiența am învățat  să îmi organizez mult mai bine bagajul, să nu mai iau tot dulapul, ci doar ce este necesar. Hai să recunoaștem, de fiecare dată  când mergem, nu porți toate hainele.... Apropo de ponturi pentru bagaj, rulez hainele și chiar nu mi se șifonează anumite  bluze și rochii dacă sunt rulate. Am învățat să bag șosetele, lenjerie intimă, într-o pălărie, de exemplu, să optimizez foarte bine spațiul din bagaj... Mi s-a întâmplat o dată să trebuiască să plătesc bagajul mai mult decât am plătit biletul de avion!”, a mai adăugat Corina Caragea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net