Corina Caragea, în corset roșu și pantaloni de piele, la cursele de mașini! A cucerit pe loc publicul

Corina Caragea este o femeie frumoasă și sigură de puterile proprii. Vedeta PRO TV a prezentat pe 10 septembrie Redbull Show Run în București, o competiție care a avut loc în Piața Constituției și care a reunit mașini de Formula 1, dar și motociliști care au fermecat telespectatorii prin cascadoriile periculoase pe care le-au executat. 

Corina Caragea a făcut furori la Show Run Bucharest
Corina Caragea a făcut furori la Show Run Bucharest

Corina Caragea a prezentat evenimentul al cărui cuvânt de bază a fost unul singur simplu: spectacol. Piloții iscusiți au urcat la volanul mașinilor sport și au efectuat tot felul de trick-uri care au cucerit publicul. Cea care a prezentat evenimentul inedit a fost Corina Caragea. 

Citește și: Corina Caragea a mărturisește în ce investește toți banii 

Vedeta a purtat o ținută foarte îndrăzneață, dar care i s-a potrivit de minune: un top roșu sidefat, o pereche de pantaloni negri evazați, cu decupaje ample pe picor și o pereche de pantofi cu toc amețitor. Machiajul discret i-a subliniat frumusețea și i-a scos în evidență ochii migdalați. 

Corina Caragea este cunoscută tuturor prin prisma buletinul de știri sportive pe care îl prezintă la PRO TV de atâția ani, însă puține detalii sunt cunoscute despre viața personală a sa, întrucât prezentatoarea preferă să nu împărășească publicului aspecte care țin de sfera intimă. 

Dacă alte vedete se laudă cu achiziții imobiliare sau poșete de firmă, iată că nu este cazul Corinei. Ea preferă să investească banii pe care îi câștigă în experiențe de neuitat, nu în obiecte care se vor degrada în timp. Astfel, vara anului 2022 a fost una cât se poate de plină pentru Corina. A călătorit în multee locuri care pur și simplu îți taie respirația și nu intenționează să se oprească aici! S-a dus vremea în care își calcula cu strictețe bugetul și nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre o nouă escapadă! 

Vezi și: Corina Caragea, cu posteriorul la vedere

Corina Caragea este căsătorită 

Corina Caragea este căsătorită, de aproape trei ani, cu Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Atât Corina Caragea, cât și Robert Pongracz preferă discreția totală când vine vorba de povestea lor de dragoste și niciunul nu vrea să abordeze acest subiect în mod public. Unica reacție a milionarului cu privire la soția acestuia a fost în urmă cu ceva timp, atunci când a dat un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Este o întrebare foarte personală. Am cucerit-o cu foarte mult succes”, spunea, scurt, Robert Pongracz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net