Corina Caragea a mărturisit în ce investește toți banii: „Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe”

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, este pasionată de călătorii și preferă să își consume toți banii pe asta, decât pe lucruri materiale care se devalorizează odată cu trecerea timpului. 

Corina Caragea este pasionată de călătorii
Corina Caragea este pasionată de călătorii

,,Așa este, da, îmi dau toți banii pe vacanțe. Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe. Investesc în mine și în amintirile mele și în dezvoltarea mea. Consider că să călătorești e cea mai bună lecție de dezvoltare personală”, a declarat Corina Caragea pentru impact.ro.

Citește și: Corina Caragea, în lenjerie intimă de Sărbători. Pozele care au pus pe jar fanii

Corina profită de fiecare zi liberă pe care o are și pleacă în locuri din întreaga lume, experiență care o ajută să aibă parte de amintiri de neuitat.

Corina Caragea a călătorit foarte mult vara aceasta 

Corina Caragea și-a dorit ca vara asta să recupereze vacanțele pe care le-a amânat din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, așadar  vedeta s-a plimbat atât în țară, cât și în afara acesteia. Printre destinații se regăsesc Helsinki, Valencia, Barcelona, Istanbul și Republica Dominicană.

Vezi și: Măruță, cu Corina Caragea în trafic! Ce a prins-o că făcea în mașină. S-a blocat strada din cauza lor!

,,M-am plimbat foarte mult în vara asta, am vrut cumva să recuperez după anii de pandemie, de stat în casă. De fiecare dată când am avut un weekend liber, chiar și o zi liberă, am dat fuga undeva. Uite, duminica trecută, am dat o fugă până pe Valea Doftanei, e la o oră și ceva de București. Am fost la Helsinki, la Valencia, la Barcelona, Istanbul, Republica Dominicană. Sunt o norocoasă, pentru că îmi place foarte mult să călătoresc și mi-era dor", a mai spus prezentatoarea.

Cea mai scumpă destinație în care a fost Corina Caragea

Corina Caragea a dezvăluit că cea mai scumpă vacanță pe care a avut-o a fost în Hawaii. Atunci a vrut să profite de faptul că a ajuns într-o destinație care e atât de departe și a stat o săptămână în San Francisco, urmată de câteva zile în New York.

Prezentatoarea a mai spus, pe un ton glumeț, că a renunțat să calculeze sumele cheltuite în vacanțe pentru că astfel nu va mai pleca nicăieri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net