Corina Caragea, declarații surprinzătoare: ”Silueta mea o fi în visul altora, dar în al meu nu”

Ultima actualizare:

Corina Caragea (39 ani) este o persoană discretă. Frumoasa brunetă este căsătorită cu Robert Pongracz din anul 2018, după aproape 6 ani de relație. Într-un interviu pentru Click!, vedeta Pro TV vorbește despre călătorii și despre felul în care se menține în formă.

Corina Caragea a dezvăluit secretele ei de frumusețe într-un interviu exclusiv
Corina Caragea a dezvăluit secretele ei de frumusețe într-un interviu exclusiv
  • Călătorești mult. În decembrie ai fost în America, iar începutul de an te-a găsit în Seychelles. Unde ți-a plăcut cel mai mult și de ce?

Începutul de an m-a găsit în Dubai. Seychelles este vacanța cea mai frumoasă dintr-un 2021 plin de nesiguranță. Foarte diferită de America, nu le pot compara. Totuși, să știi că în America am fost pentru a șasea oară. În Seychelles nu plănuiesc să mă întorc curând, voi căuta alte vacanțe de acest tip. De exemplu, m-aș întoarce oricând în Bali sau în Thailanda. Vacanța la care visez este în Bora Bora.

  • Ce nu îți lipsește din bagaje atunci când pleci în vacanță?

Medicamente, aparat foto, acte, prosopul meu.

  • Ce îi sfătuiești pe cei care doresc să călătorească în condițiile de azi?

Să se documenteze, să se informeze foarte, foarte bine înainte. Regulile de intrare în țară se schimbă de la o zi la alta, sunt diferite de la o țară la alta, și deseori văd turiști luați prin surprindere și sunt situații tare neplăcute. Eu verific pe site-ul mae.ro. Să își facă o asigurare de călătorie și de sănătate înainte de a pleca. Nu e scumpă și te poate liniști în caz că ești depistat pozitiv la destinație sau înainte de a pleca. Să nu își facă planuri pe termen lung, fiindcă nu se știe ce va mai fi până la data plecării, sau să se asigure că rezervă un hotel cu anulare gratuită și cumpără bilet de avion de la o companie care returnează banii sau măcar oferă un voucher în caz că nu mai poți efectua călătoria din motive independente de voința ta - ieși pozitiv tu sau un membru al familiei, se anulează zborul etc.

  • Ce tabieturi ai?

Nu am. Îmi place că nicio zi de-a mea nu seamănă cu alta.

  • Îți place să găsești? Ai timp?

Gătesc doar când sunt nevoită. Nu sunt un fan al bucătăriei, o ocolesc cât pot. Atunci când o fac, mizez pe rețete simple și rapide.

  • Ai arătat mereu bine și ai o siluetă de vis. Cum reușești să te menții?

Păstrez un echilibru între sport și alimentație. Nu exagerez cu nimic - mănânc ce îmi place, dar în cantități rezonabile, merg la sala de sport constant, dar nu mai des de trei zile pe săptămână. Silueta mea o fi în visul altora, dar în al meu nu. Mi-aș dori să fiu mai slabă cu măcar 5 kilograme, dar nici la prăjituri și paste nu aș renunța. Așa că fac tot ce pot, astfel încât să nu acumulez frustrări.

  • Ai un păr superb. Care e secretul podoabei tale capilare?

Această întrebare o primesc de 15 ani încoace, de mai multe de ori. Am răspuns de fiecare dată și nu s-a schimbat nimic între timp: am o bună moștenire genetică. Doar am grijă de ea - nu fac schimbări de culoare, nu încarc părul cu tot felul de produse, folosesc doar șampon și mască, și le schimb mereu.

  • Pentru ten folosești măști naturiste sau doar creme?

Rar folosesc o mască pentru ten. Și aici sunt norocoasă să moștenesc o piele bună și nu am nevoie de nimic în plus. Folosesc cremă pentru hidratare și nu uit să mă demachiez seara.

  • Ce îți dorești pentru acest an?

Să fiu sănătoasă. Știu că sună a clișeu, dar dacă am sănătate, pot face orice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net