VIDEO Corina Caragea, cu posteriorul la vedere în vacanța din Spania! Știrista i-a dat gata pe spanioli

Ultima actualizare:

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor PRO TV, gustă din plin momentele petrecute în vacanța exotică, din Valencia, Spania. Frumoasa brunetă a publicat câteva imagini așa cum rar este văzută de fanii ei, într-un costum de baie, ce-i arată siluetă subțirică, de adolescentă și posteriorul bombat.

Corina Caragea împlinește anul acesta 40 de ani, iar vedeta dovedește că este într-o formă excelentă. Bruneta de la pupitrul știrilor sportive evită să se afișeze îmbrăcată prea sumar, întrucât profesia ei impune o anumită conduită. 

Citește și: Cum arăta Corina Caragea acum 20 de ani. Poza care i-a uimit pe fani: "E clar, tu nu îmbătrânești"

Iată că prezentatoarea a dorit de această dată să împărtășească fanilor câteva imagini superbe din vacanța petrecută în Valencia, unde a fost cazată într-un resort ce avea și piscină. 

Corina Caragea nu a pierdut ocazia de a se răsfăța în apă, iar cu această ocazie s-a lăsat fotografiată în costum de baie, iar într-un moment de neatenție și-a afișat posteriorul, într-un scurt filmuleț de senzație. 

Vezi și: Corina Caragea, declarații surprinzătoare: ”Silueta mea o fi în visul altora, dar în al meu nu”

Carismatica știristă PRO TV a optat pentru un costum de baie întreg, cu print leopard, ce-i lăsa la vedere silueta trasă prin inel și posteriorul sculptat, semn că pasiunea pentru sport o determină să facă și exerciții fizice. 

Corina Caragea și-a început cariera la ,,Surprize, surprize!"

Nu este de mirare că prezentatoarea Corina Caragea are o grație ieșită din comună, având în vedere că a făcut parte din trupa de dansatoare din cadrul emisiunii ,,Surprize, surprize!", prezentate de Andreea Marin. 

Vedeta a declarat în cadrul unui interviu pentru Click! că a perceput rolul ei de la ,,Surprize, surprize!" ca pe o ușă de intrare în televiziune. Știrista a mai precizat că a rămas doar pentru trei luni la show-ul Andreei Marin, apoi a plecat la Realitatea. 

Ajunsă la PRO TV, Corina Caragea a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale știrilor sportive. În continuare ea și-ar dori să se ocupe de o emisiune de divertisment, însă a mărturisit cu sinceritate că nu ar accepta provocarea Survivor întrucât i se pare deoseobit de dificilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net