VIDEO Corina Caragea, cu posteriorul la vedere în vacanța din Spania! Știrista i-a dat gata pe spanioli

Ultima actualizare:

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor PRO TV, gustă din plin momentele petrecute în vacanța exotică, din Valencia, Spania. Frumoasa brunetă a publicat câteva imagini așa cum rar este văzută de fanii ei, într-un costum de baie, ce-i arată siluetă subțirică, de adolescentă și posteriorul bombat.

Corina Caragea împlinește anul acesta 40 de ani, iar vedeta dovedește că este într-o formă excelentă. Bruneta de la pupitrul știrilor sportive evită să se afișeze îmbrăcată prea sumar, întrucât profesia ei impune o anumită conduită. 

Citește și: Cum arăta Corina Caragea acum 20 de ani. Poza care i-a uimit pe fani: "E clar, tu nu îmbătrânești"

Iată că prezentatoarea a dorit de această dată să împărtășească fanilor câteva imagini superbe din vacanța petrecută în Valencia, unde a fost cazată într-un resort ce avea și piscină. 

Corina Caragea nu a pierdut ocazia de a se răsfăța în apă, iar cu această ocazie s-a lăsat fotografiată în costum de baie, iar într-un moment de neatenție și-a afișat posteriorul, într-un scurt filmuleț de senzație. 

Vezi și: Corina Caragea, declarații surprinzătoare: ”Silueta mea o fi în visul altora, dar în al meu nu”

Carismatica știristă PRO TV a optat pentru un costum de baie întreg, cu print leopard, ce-i lăsa la vedere silueta trasă prin inel și posteriorul sculptat, semn că pasiunea pentru sport o determină să facă și exerciții fizice. 

Corina Caragea și-a început cariera la ,,Surprize, surprize!"

Nu este de mirare că prezentatoarea Corina Caragea are o grație ieșită din comună, având în vedere că a făcut parte din trupa de dansatoare din cadrul emisiunii ,,Surprize, surprize!", prezentate de Andreea Marin. 

Vedeta a declarat în cadrul unui interviu pentru Click! că a perceput rolul ei de la ,,Surprize, surprize!" ca pe o ușă de intrare în televiziune. Știrista a mai precizat că a rămas doar pentru trei luni la show-ul Andreei Marin, apoi a plecat la Realitatea. 

Ajunsă la PRO TV, Corina Caragea a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale știrilor sportive. În continuare ea și-ar dori să se ocupe de o emisiune de divertisment, însă a mărturisit cu sinceritate că nu ar accepta provocarea Survivor întrucât i se pare deoseobit de dificilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net