Cum arăta Corina Caragea acum 20 de ani. Poza care i-a uimit pe fani: "E clar, tu nu îmbătrânești"

Ultima actualizare:

Corina Caragea i-a suprins pe fani cu o poză de acum 20 de ani, de pe vremea când vedeta era doar o adolescentă. Prezentatoarea este aproape neschimbată. 

corina caragea

Corina Caragea, 39 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de pe micul ecran. Recent, ea a făcut o mare surpriză fanilor când a postat pe contul de Instagram o poză din adolescență, de pe vremea când avea doar 19 ani. 

Nimeni nu se aștepta ca Corina Caragea să se înfățișeze fanilor într-o astfel de ipostază, iar urmăritorii ei au rămas mască când au văzut că vedeta arată la fel, ca acum 20 de ani. 

Postarea a avut parte de o mulțime de reacții și comentarii, iar unii și-au manifestat aprecierea pentru faptul că prezentatoarea s-a menținut într-o formă fizică atât de bună de-a lungul anilor. 

Fanilor nu le-a venit să creadă că acea imagine chiar a fost făcută în urmă cu 20 de ani și unii și-au exprimat admirația pentru faptul că vedeta și-a păstrat aspectul natural. 

Imaginea o înfățișează pe prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, la vârsta de 19 ani, în camera ei, unde avea postere cu mari sportivi internaționali ai vremii respective, dovadă că Corina Caragea a manifestat de mică o pasiune pentru acest domeniu. 

Corina Caragea e nemulțumită de silueta ei

Frumoasa prezentatoare, Corina Caragea, a dezvăluit recent și cum se menține în formă, iar vedeta a spus că este adepta exercițiilor fizice și a alimentației echilibrate. Deși mulți consideră că vedeta are o siluetă ideală, Caragea ar vrea să fie cu câteva kilograme mai slabă, dar nu poate să renunțe la prăjiturile ei preferate.

Prezentatoarea TV s-a căsătorit în 2018 cu Robert Pongracz, iar cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. 

Corina Caragea este o fire foarte activă, de aceea este adepta călătoriilor. Bruneta a fost anul trecut în insulele Seychelles și a dezvăluit că este una dintre locațiile exotice preferate alături de Bali sau Thailanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net