Final de an de vis pentru Corina Caragea. Cadourile scumpe pe care și le-a oferit înainte și după 2023

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Corina Caragea (40 de ani) este una dintre cele mai iubite vedete de la ProTV. Prezentatoarea știrilor sportive și-a deschis sufletul, într-un interviu sincer marca Click!, și ne-a dezvăluit cum și cu cine și-a petrecut zilele de Crăciun. De altfel, veți afla mici secrete pe care nu le vedem pe micul ecran.

Corina Caragea, impresionată de soț în Bali

Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la ProTV a fost în sânul familiei de Sărbători, unde a petrecut tradițional, însă acum, la început de an, se află într-o superbă vacanță.

Corina Caragea se află în Bali de două zile, iar Revelionul l-a petrecut în Turcia.

Click!: Corina unde ai ales să îți petreci Sărbătorile de iarnă? Știu că tie îți place să călătorești mult. Ne vei surprinde cu o destinație exotică pentru noaptea de Revelion?

Corina Caragea: Am păstrat tradiția așa că și anul acesta am făcut Crăciunul cu familia de la PRO și cu cea de acasă. De Revelion am fost în Bali, destinația exotică în care am revenit a treia oară.

Citește și: VIDEO Corina Caragea, cu posteriorul la vedere în vacanța din Spania! Știrista i-a dat gata pe spanioli

Cum este Corina Caragea atunci când nu este în lumina reflectoarelor?

Un om normal. Am puțini prieteni, dar buni și vechi, îmi place să călătoresc, să merg la cinema, să ascult muzică, lucruri absolut normale și firești.

Toată lumea spune că arăți perfect. Ce faci ca să arăți atât de bine?

Este echilibru. Am grijă să nu exagerez nici în farfurie, nici în sala de sport. Fac mișcare regulat, sub îndrumarea unui instructor, de câteva ori pe săptămână, iar de mâncat, mănânc orice doresc, și sunt mare amatoare de pâine, paste, dulciuri și prăjituri, din păcate, dar am grijă să nu pierd măsura.

Iată și: Măruță, cu Corina Caragea în trafic! Ce a prins-o că făcea în mașină. S-a blocat strada din cauza lor!

Ai gătit de Sărbători? Ai mâncat cozonaci?

Bucătăreala nu mă atrage deloc, cu atât mai mult nu mă pricep la complicațiile de Crăciun sau Paște. Am noroc cu mama, așa că nu am dus deloc lipsa mâncărurilor tradiționale de Crăciun. Mănânc de toate de Sărbători…de la piftie la sarmale și cozonac.

Mai citește și: EXCLUSIV Corina Caragea, despre perioada în care a fost balerina Andreei Marin, la "Suprize, surprize". De ce a acceptat rolul

Ce planuri ai pentru noul an?

Îmi doresc să fiu sănătoasă, în primul rând. Apoi, am o listă lungă de locuri în care mi-aș dori să ajung: Argentina, Bora Bora, Australia, aș vrea să mă întorc în America și în Hawaii și, dacă mă lași, până în ianuarie continui lista de dorințe.

Nu rata: Cum arăta Corina Caragea acum 20 de ani. Poza care i-a uimit pe fani: "E clar, tu nu îmbătrânești"

Click! spune

Corina Caragea este una dintre cele mai discrete vedete ale trustului ProTV. Bruneta face parte din familia postului de pe Pache Protopopescu de 17 ani. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, cu care s-a și căsătorit, în urmă cu patru ani, într-un loc de vis din Toscana, Italia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net