Corina Caragea a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Are sau nu extensii prezentatoarea TV?

Ultima actualizare:

Corina Caragea este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din televiziune, dar și una dintre cele mai admirate atât pentru cariera sa, cât și pentru frumusețea deosebită.

corina caragea jpg

Corina Caragea arată superb la 40 de ani și nu este de mirare având în vedere stilul de viață sănătos pe care îl duce. De curând frumoasa prezentatoare de știri sportive a dezvăluit întrebarea ce stă pe buzele multor femei care îi admiră podoaba capilară: Are sau nu are Corina Caragea extensii? Prezentatoarea a decis să clarifice lucrurile după ce un internaut a afirmat pe TikTok că aceasta are extensii. Corina a decis să răspundă acestui cometriu printr-un TikTok, așa că, nu! Corina Caragea nu are extensii și se bucură de un păr minunat și natural, moștenire genetică cel mai probabil.

Cum își menține părul Corina Caragea

Pentru curioșii care își doresc să afle totuși, secretul pentru care Corina Caragea se poate lauda cu un păr de vis, aceasta a decis să își împărtășească rutina pe site-ul său CorinaCaragea.ro.

Prezentatoare a dezvăluit că niciodată nu și-a vopsit părul în bond sau roșu și că mereu a avut grijă de el, astfel încât să nu fie agresat cu tranformări radicale. Mai mult decât atât, aceasta a povestit că stilul de viață îi influențează foarte mult sănătatea părului. Aceasta a mărturisit că se odihnește suficient, are o masă echilibrată și că nu uită să se hidrateze. De asemenea, are grijă să îl tundă o dată la trei luni, nu folosește multe produse pe styling cu care să îl încarce, și face tot posibilul să îl ferească de plajă și piscină. Pe lângă toate acestea însă, Corina Caragea a dezvăluit că are și un mic secret prin care reușește să își mențină buclele negre sănătoase și hidratate. Aceasta folosește o mască de păr din câteva ingrediente.

„Masca o prepar singură din: ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă și vitamina E. Gramajele diferă în funcție de podoaba capilară a fiecăruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumată și colorată, dar na, baba suferă la frumusețe”, a spus Corina Caragea pe site-ul său.

Mai jos aveți și modul de preparare al măștii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net