Corina Caragea, vacanță de vis într-o destinație exotică: „E mai ieftin ca în Mamaia”

Ultima actualizare:

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Cu o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV este pasionată de vacanțe, iar acest lucru nu reprezintă o noutate în rândul celor care o cunosc.

Corina Caragea, vacanță de vis într-o destinație exotică. Foto: colaj/Facebook/Instagram
Corina Caragea, vacanță de vis într-o destinație exotică. Foto: colaj/Facebook/Instagram

Recent, Corina Caragea a trăit o experiență de-a dreptul incomparabilă în vacanța din Hawaii. Prezentă în cadrul podcastului ,,Cafea cu visuri”, știrista de la Pro TV le-a oferit celor de acasă câteva sfaturi utile pentru călătoriile cu avionul.

Corina Caragea, fascinată de vacanța din Hawaii

Deși a bifat mai multe destinații de vacanță de pe lista sa, Corina Caragea nu se oprește aici. Hawai este locul pe care vedeta l-a vizitat recent și de care a rămas fascinată. Despre întreaga sa călătorie cu avionul, dar și despre ,,secretele” în materie de vacanțe, vedeta a vorbit în cadrul podcastului în care a fost invitată.

„În primul rând, atunci când îmi fac rezervarea, am grijă să aleg, dacă se poate, un zbor de noapte. Și atunci mă urc în avion deja obosită, și adorm. Unii pot dormi, alții nu, unora le e frică, altora nu. Eu mă culc liniștită, și atunci mai salvez din orele astea. Trec mai ușor.

În avion am grijă să mă hidratez foarte bine, să beau multă apă, să îmi iau cremă de mâini, pentru față, și îmi ocup timpul. De obicei, îmi scriu texte pentru blogul meu de travel, meditez, poze pentru Instagram sau pentru canaul meu de Youtube. E momentul perfect, eu am inspirație în avion. Atunci îmi vin toate ideile, și am și timp să mă uit în cele 42.000 de poze din telefonul meu, și să mai fac și curat”, a mărturisit Corina Caragea, în podcastul ,,Cafea cu visuri”.

Ajunsă la destinație, știrista a optat pentru un hotel în centru, cazarea fiind mult mai ieftină decât la Mamaia.

„Am zis să mă cazez direct în centru, la un hotel normal, mai ieftin decât la noi în Mamaia – pentru că am făcut o comparație atunci – și a fost perfect, pentru că doar coboram din hotel și ajungeam pe plaja lor faimoasă”, a mai spus aceasta.

„Cea mai mare parte din vacanță am folosit autobuzul, și, pentru două-trei zile am închiriat o mașină foarte frumoasă. M-a ajutat foarte mult să mă deplasez, pentru că Hawaii este o destinație foarte ofertantă.(...) Infrastructura este minunată, casele sunt foarte frumoase, eram gură-cască pe geam, în permanență”, a continuat Corina Caragea, conform adevarul.

Corina Caragea: ,,Să nu mergi cu o listă, ci să te relaxezi”

Deseori, înainte de a pleca în vacanță, oamenii au tendința de a stabili un program fix, lucru cu care Corina Caragea nu este de acord. Aceasta i-a îndemnat pe cei dornici de călătorie să renunțe la a mai face asta, mai degrabă alegând să se relaxeze și să fie spontani.

„Cel mai bine, când ești în vacanță, e să nu ai un program clar. Să nu bifezi, să nu mergi pentru asta, să nu mergi cu o listă, ci să te relaxezi și să o iei la picior, fără hartă, dacă se poate. Acelea sunt cele mai frumoase vacanțe, când nu trebuie să alerg de colo-colo disperată să bifez și muzeul ăla, și magazinul ăla, și nu știu ce obiectiv turistic”, a conchis Corina Caragea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net