Ce trebuie să faci neapărat când preiei camera de hotel. Puțini români știu asta când merg în vacanță

Ultima actualizare:

Cei mai mulți dintre românii care pleacă în vacanță, și aleg să se cazeze la hotel trebuie neapărat să știe acest lucru. Click! te învață tot ce trebuie să știi atunci când iei în „primire” o cameră.

Ce trebuie să faci neapărat când preiei camera de hotel
Ce trebuie să faci neapărat când preiei camera de hotel

Un designer celebru, pe nume Karim Rashid, a dezvăluit ce trebuie să faci prima dată atunci când ajungi în camera de hotel pe care ai rezervat-o pentru vacanța ta.

Așadar, potrivit acestuia, aspectul de care trebuie să ții cont în primă instanță este funcționalitatea încuietorilor, potrivit playtech. Pentru a evita orice incident, turiștii trebuie să se asigure că ușile se încuie cum trebuie.

Secretul care te ajută să dormi până târziu

Totodată, dacă ai nevoie de intimitate și nu vrei să vină un angajat să facă curățenie dimineață, trebuie neapărat să anunți personalul cu o seară înainte.

De obicei începând cu ora 09:00 room cleaning-ul de la hotel începe să intre în camere pentru a schimba așternuturile sau prosoapele.

Mai mult, este obligatoriu să verifici dacă cuverturile de pe paturi sunt curate. Conform unui manager, sunt spălate destul de rar, în comparație cu cearșafurile și fețele de pernă. În același timp, trebuie să știi pentru poți ieși în cazul unei urgențe.

Lucruri pe care trebuie să le faci imediat după cazarea la hotel

După încuietori, inspecteaază bine camerele. Verifică dușul, sub pat și în locurile ascunse să nu dai peste cine știe ce probleme. Asigură-te că aerul condiționat funcționează, mai ales dacă ai ales o vacanță într-o regiune însorită.

Plasa de țânțari e un aspect care e bine să fie verificat mai ales dacă te afli într-o zonă unde sunt țânțari foarte mulți. Ei îți pot strica toată vacanța.

Mai mult decât atât, în caz că există, e bine să deconectezi sau să resetezi alarma ceasului din camera de hotel. Nu ai vrea să fii trezit la o oră matinală, programată de persoana care a stat înainte de tine acolo.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net