Vacanță de coșmar pentru două tinere. Ce au descoperit în patul din camera de hotel: „A simțit ceva târându-se pe ea”

Cum concediul tradițional din timpul verii se apropie rapid pentru mulți dintre noi, cu siguranță că nu există cineva care își dorește ca hotelul la care își va petrece vacanța să nu fie la standardele așteptărilor. Însă, pentru două surori din Marea Britanie, nu doar că vacanța dintr-un hotel de vis a devenit una de coșmar, dar cele două s-au trezit și cu un oaspete nepoftit în cameră.

Deja o rapidă privire în calendar ne va demonstra că deja am intrat în luna iulie, iar odată cu vara vine și perioada tradițională de concediu, pentru mulți dintre noi. Probabil că nu este deloc o exagerare să spunem că nu există nimeni dintre noi care nu își dorește ca hotelul la care va merge în vacanță să nu fie la înălțimea aștepătrilor. Însă, pentru două surori din Marea Britanie, o vacanță de vis s-a transformat rapid în una de coșmar, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Mirror.

Mai precis, Dee Devine, în vârstă de 56 de ani, a mers în vacanță alături de sora ei în Mexic, mai exact, în Playa de Carmen. Fiind vorba desre locații de vis și despre un hotel pe măsură, cele două erau în culmea fericirii când s-au cazat și au urcat spre camera lor. Însă bucuria s-a transformat repede în șoc, atunci când au început să găsească excremente de șobolani prin cameră, inclusiv în paturile în care dormeau!

Vacanța de coșmar a devenit și mai groaznică pentru cele două

Dee Devine și sora ei nu au ezitat să filmeze condițiile din cameră, pentru care plătiseră o sumă de 2.700 de lire sterline, pentru un sejur de 8 zile. Însă șocul celor 2 a devenit și mai mare atunci când au reușit să surprindă pe cameră și oaspetele nepoftit din camera lor!

Mai precis, turista din Marea Britanie a reușit să filmeze șobolanul care tot intra în cameră, sora acesteia chiar declarând că ar fi simțit animalul mergând pe ea, în timpul nopții. Cele 2 surori ar fi primit banii înapoi pentru perioada pe care au petrecut-o în camera de groază.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net