Ce a pățit un român pe o insulă celebră din Europa. Avertisment pentru cei care aleg această destinație

Ultima actualizare:

Un turist român, care a mers de curând în vacanță în Palma de Mallorca a povestit, în mediul online, prin ce „coșmar” a trecut. Postarea s-a viralizat.

Românul a fost la un pas să fie jefuit în Palma de Mallorca / sursa foto: Pixabay
Românul a fost la un pas să fie jefuit în Palma de Mallorca / sursa foto: Pixabay

Bărbatul a lansat un avertisment pentru toți turiștii care merg pe insulă să fie foarte atenți la hoți pentru că el a fost... jefuit.

Deși este una dintre cele mai luxoase și în același timp iubite destinații turistice din Europa, pe insulă sunt foarte mulți tâlhari, mulți fiind tot din România.

Hoții se „deghizează” în turiști

Românul susține că hoții se dau turiști (fată și băiat) care se fotografiază în preajma mașinilor parcate. De fapt, ei așteaptă o ocazie potrivită pentru a intra în mașină.

„Tocmai m-am întors dintr-o excursie din Palma de Mallorca. Vă avertizez pe aceasta cale că pe insulă sunt tot felul de tâlhari (noi am avut ‘norocul’ să întâlnim compatrioți).

Practic ei sunt deghizați ca turiști deobicei fată+băiat care fac poze sau alte activități de genul FIX pe lângă mașinile parcate.

Astfel ei pândesc momentul când ai oprit motorul și ori iți umblă direct în portbagaj, ori trag de un mâner subtil să nu se închidă mașina!!!”, a scris bărbatul pe grupul de Facebook Vacanțe do it yourself.

A fost la un pas să cheme poliția

Românul a postat avertismentul pe grupul de Facebook menționat mai sus pentru a îi ajuta pe alți turiști să evite situația neplăcută în care el a fost pus.

Din fericire, el i-a observat pe cei doi în următoarea parcare și l-a confruntat pe unul dintre ei.

În prima instanță, tâlharii nu și-au recunoscut vina, dar mai apoi au zis tot când bărbatul l-a amenințat cu poliția.

„Verificați mânerele mașinii și dacă parcați la un mirador pt niște poze cu alte 2 mașini. Ai zice că e safe, dar Nu este! În 5 minute au sustras mai multe articole din mașină. Am avut norocul că am spirit de observație și l-am prins în următoarea parcare.

Foarte supărat a fost când l-am învinuit, cum îmi permit eu să-l fac hoț…. când am avertizat că sun la poliție după 5 min de scandal mi-au dat obiectele înapoi.

Deci mare atenție!!! Chiar și în vârf de deal! În rest doar cuvinte de laudă spaniolilor că ne mai primesc în țară”, și-a continuat acesta postarea.

Postarea a primit zeci de comentarii. Mulți utilizatori nu au fost surprinși de cele relatate de român, mai ales că au avut parte de întâmplări asemănătoare.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net