Cele mai bune destinații de pe glob pentru o vacanță ieftină. Alternative pentru toate buzunarele

Vacanța de vară se apropie deja cu pași repezi, iar dacă vă faceți griji că bugetul vă va obliga să rămâneți acasă în această perioadă, avem vești bune! Există o mulțime de locuri incredibile pe glob unde puteți călători la „buget”. Iar deși poate părea bizar, aceste destinații sunt mult mai atractive decât unele variante „tradiționale” (și scumpe!) de vacanță!

Thailanda este una dintre cele mai accesibile locuri de vacanță de pe glob
Thailanda este una dintre cele mai accesibile locuri de vacanță de pe glob

Săptămâna aceasta  intrăm oficial în lunile de vară, iar pentru mulți dintre noi, asta înseamnă că începem să ne gândim și la vacanța tradițională din această perioadă. Însă, după ce în ultimele luni am fost nevoiți să ne confruntăm cu nenumărate scumpiri, poate ne facem griji că bugetul din acest an ne va obliga să rămânem acasă. Însă, vestea bună este că nu avem de ce să ne facem griji! Există în continuare o mulțime de opțiuni de vacanță la „buget”, perfecte pentru o vară de neuitat!

Și nu vă faceți griji! Doar pentru că vorbim despre opțiuni accesibile financiar nu înseamnă că nu vom avea parte de condiții de vis! Dimpotrivă, aceste locuri reușesc să depășească multe dintre destinațiile „tradiționale”!

Cele mai accesibile destinații de vacanță de pe glob

Thailanda

Potrivit celor de la nomadicmatt.com, Thailanda este una dintre cele mai spectaculoase și accesibile destinații de vacanță de pe glob! O țară cu o natură atât de spectaculoasă și plină de istorie, acest loc este un adevărat paradis pentru turism! Străzile sunt pline de localuri ieftine unde putem mânca, iar când vine vorba despre cazare, există o mulțime de opțiuni accesibile la care putem apela!

Georgia

O țară de o frumusețe rară despre care nu se aude prea mult când vine vorba despre turism este Georgia. Aici putem găsi orice, de la drumeții pe munte, mâncare delicioasă, cât și o mulțime de obiective istorice care merită vizitate! Iar partea cea mai bună este că o vacanță în această țară poate fi extrem de ieftină!

Maroc

O altă destinație perfectă pentru vacanță este Marocul. Fie că dorim să admirăm faimoșii munți Atlas, ori să explorăm deșertul, sau poate că vrem să ne relaxăm la un ceai, privind oceanul Atlantic, Marocul ne poate oferi toate aceste opțiuni. Iar partea cea mai bună este că totul este foarte accesibil, când vine vorba despre preț!

Portugalia

Poate că ne-am gândi că vacanțele în Europa Occidentală sunt ceva mai scumpe, însă Portugalia este excepția! De la priveliști magnifice, la mâncare de vis și o mulțime de obiective istorice, această țară este o destinație perfectă pentru vacanța de vară! Mai ales dacă vrem să nu cheltuim prea mult!

Balcanii

Iar dacă nu vrem să ne îndepărtăm prea mult de casă, de ce să nu cutreierăm Balcanii? Când vine vorba despre această parte a Europei, toată lumea se gândește la vacanțele idilice din Grecia, însă Balcanii au mult mai mult de oferit! De la priveliște incredibile din Muntenegru, la orașele de vis ale Croației, acest colț al continentului este perfect pentru o vacanță ieftină!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net