Cele mai bune locuri de vacanță de Rusalii. Puțini românii știu despre ele

Cum ne mai despart doar câteva zile de sărbătoarea de Rusalii, deja trebuie să ne gândim unde să ne petrecem zilele libere pe care le avem la dispoziție. Iar dacă doriți o combinație între aer curat, priveliști de neuitat, cât și o locație nu foarte îndepărtată de casă, satele din Apuseni sunt o opțiune excelentă! Iar vestea cea mai bună este că nu veți fi nevoiți să scoateți prea mulți bani din buzunar!

Poiana Călineasa este un loc perfect pentru vacanță / FOTO: Facebook
Poiana Călineasa este un loc perfect pentru vacanță / FOTO: Facebook

Deși poate vom fi surprinși să aflăm cât de repede au trecut zilele, o scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne mai desparte doar foarte puțin timp de sărbătoarea de Rusalii. Iar odată cu ea vin și câteva zile libere, de care ne putem bucura alături de cei dragi! Cum deja numai avem prea mult timp la dispoziție, ar trebui să ne hotărâm spre ce destinație ne îndreptăm, iar satele din Apuseni sunt o opțiune excelentă! Aici putem găsi vacanța perfectă, de la un preț rezonabil, până la priveliști magnifice, aer curat și mâncare delicioasă!

Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, la o pensiune de 4 margarete, o cameră dublă poate avea un preț pornind de la 100 de lei. În zona Arieșului Superior încă puteți găsi o mulțime de oferte la dispoziție, perfecte pentru a putea admira atracțiile turistice din zonă, cum ar fi Ghețarul de la Scărișoara, Peștera Urșilor, ori chiar Cascada Vălul Miresei.  

Turiștii se pot bucura de priveliști uimitoare

Un loc de o frumusețe rară, unde puteți ajunge în această perioadă, este și Poiana Călineasa, unde vă puteți bucura de bucate tradiționale din produsele cel mai naturale și sănătoase. În acest mic sat puteți întâlni moții care și acum urcă cu animalele pe munte, în timpul verii. Poiana Călineasa a devenit o destinație turistică populară, după ce drumul de acces a fost asfaltat, iar tot mai mulți români au putut descoperi acest loc minunat.

Comuna Horea este o altă posibilă destinație de vacanță, unde în luna august vă puteți bucura de evenimente culturale tradiționale, precum Târgul lemnarilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net