Hotelul de 5 stele din Grecia unde turiștii români au fost sfătuiți să-și cumpere dezinfectant

Ultima actualizare:

Vacanță de coșmar pentru două familii de români care au ajuns în Grecia după luni de așteptare. Oamenii și-au plătit un sejur la un hotel de cinci stele pentru a fi siguri că vor petrece concediul în condiții foarte bune de cazare având cu ei și copii mici. La sosire, totul s-a trasformat într-un vis urât pentru că în camera hotelului de 5 stele era o mizerie cruntă. Mai mult, una dintre românce a povestit că ghidul agenției i-a sfătuit să mănânce în afara hotelului și să își cumpere alcool pentru a dezinfecta baia și camera.

Sursa foto: Facebook/ Coburi Daniela
Sursa foto: Facebook/ Coburi Daniela

Înainte de a alege o vacanță, fie ea în România sau în străinătate, oricine se documentează asupra condițiilor și serviciilor oferite. Recenziile pot fi de mare folos. Dar, nu sunt puține cazurile când una citești, iar la fața locului, realitatea este cu totul alta.

Așa s-a întâmplat și cu un grup de români ajunși zilele trecute la hotelul de 5 stele din Anissaras, Creta cu un pachet all inclusive. Camera, baia, piscina hotelului erau foarte de murdare. Detaliile acestei vacanțe de coșar au fost publicate pe facebook de una dintre româncele care venise în vacanță cu doi copii de 3 și 6 ani.

„Nu vă luați după nota de le Booking”

„Postez aici în speranța că dacă îmi va fi aprobată postarea alții nu vor mai păți la fel ca noi. Suntem două familii cazate la hotel Serita Beach în Anissaras, Creta, un hotel de 5 stele cu all inclusive căruia nu i-aș acorda mai mult de 2, nu pot 3, pentru că la trei stele am mâncat mult mai bine”, își începe povestirea românca.

„Nu vă luați după nota pe care o are pe Booking, 8.1 este mult supraevaluat. Mâncare de calitate proastă, ce-i drept nu aveam așteptări de 5 stele, dar eram convinsă că nu ne va fi frică să le dăm copiilor de 3 respectiv 6 ani să mănânce, speram să avem la fiecare masă 4-5 feluri de mâncare ok, în schimb este ori crudă, arsă sau foarte sărată, ori ingredientele sunt cel puțin de calitate îndoielnică.”

Au fost sfătuiți să cumpere dezinfectant

„Mizeria este prezentă în camere, la piscină și în toate spațiile comune ale hotelului. Plaja este ca și impracticabilă pentru că are alge moarte peste tot, dar măcar despre asta știam și ne-am asumat.

Prietenii noștri au avut probleme cu aerul condiționat și deși au făcut numeroase sesizări nu au reușit să le rezolve problema, până la urmă au fost nevoiți să schimbe camera, aceasta fiind singura soluție. Astăzi ghida de la agenția de unde ne-am cumpărat vacanța ne-a sfătuit să mergem să mâncăm la tavernă și să ne cumpărăm alcool pentru a dezinfecta camera și tot ce ține de baie”, a mai scris românca.

Cum se numește hotelul

Femeia a povestit întrega experiență pe facebook pentru ca alți români să nu se lase și ei păcăliți de descrierea frumoasă de pe site-urile de turism. 

„Concluzia, feriți-vă de Serita Beach și de așa-zise oferte, acest hotel nu este decât o țeapă. Atașez câteva poze ca să vedeți cât este de curată piscina, podeaua de lângă, șezlongurile și panoul unde afișează programul de entertainment la un hotel de "5 stele".Vă doresc tuturor vacanțe plăcute, fără nervi și stres! A nu se înțelege greșit, îmi place Creta, iubesc Grecia, doar că am nimerit noi cazarea nepotrivită. Alegeți înțelept!", a scris femeia pe un grup de vacanțe, pe facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
image
actualitate.net
image
actualitate.net