Vis devenit coșmar, în Grecia. Ce a pățit o familie de turiști români

Urmau 2 săptămâni de vis pentru cei doi turiști români care au plecat în vacanță în Grecia, însă lucrurile au luat rapid o întorsătură proastă. Cuplul tocmai ajunsese la hotelul din Halkidiki, iar în timp ce aceștia se aflau la recepție, hoții le-au furat toate lucrurile de valoare din mașină. Află alături de Click! mai multe detalii!   

Hoții au furst 2 laptopuri și o valiză cu lucruri / foto: Shutterstock
Hoții au furst 2 laptopuri și o valiză cu lucruri / foto: Shutterstock

Deja sezonul estival se află în toi, iar când vine vorba despre destinații de vacanță, știm deja cu toții că Grecia este una dintre cele mai îndrăgite alegeri ale turiștilor români. Însă, pentru un cuplu din țara noastră, care dorea să se bucure de 2 săptămâni romantice împreună, în Halkidiki, un vis frumos s-a transformat repede în coșmar. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, hoții le-au spart mașina și au furat tot ce au găsit înăuntru.

După ce ajunseseră la hotelul din Halkidiki, unde erau cazați, cei doi român au mers la recepție, neputând să își imagineze că parcarea hotelului ar putea fi un loc atât de periculos pentru mașina lor. Însă, se pare că siguranța nu a fost deloc o prioritate pentru proprietarii hotelului, iar în timp ce românii se aflau la recepție, hoții s-au strecurat în parcare și au spart mașina celor doi. În privința daunelor, se pare că din mașină s-au furat, în doar câteva minute, 2 laptopuri și o valiză cu lucruri.

Vacanță de coșmar pentru o altă familie de români în Grecia

Din păcate, cuplul păgubit nu este deloc singurul caz de turiști români care ajung la poliție în Grecia, în această vară. Un alt exemplu vine și din partea familiei Claudiei, care reușit să se bucure de vacanța de vis din Thassos pentru perioada uimitoare de o singură zi. În dimineața următoare, turiștii români au observat că le lipsesc 1.000 de euro din portofelul lăsat în seiful din camera de hotel.

Deși familia păgubită a mers imediat la poliție, se pare că ancheta s-a împotmolit deoarece managerul hotelului nu face nicio investigație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net