7 insule superbe din Grecia pe care nu mulți români le cunosc. Când le vei vedea frumusețea, vei dori să mergi tu

După cum știm cu toții, Grecia este una dintre destinațiile favorite ale turiștilor români care doresc o vacanță de vis, dincolo de hotarele țării noastre. Însă, pe lângă insulele și stațiunile pe care le știe toată lumea, spre care se îndreaptă zeci de mii de turiști în fiecare vară, există și unele locații în Grecia mai puțin cunoscute, dar la fel de perfecte pentru un concediu de neuitat.

Insula Serifos este alegerea perfectă de vacanță
Insula Serifos este alegerea perfectă de vacanță

Când vine vorba despre vacanțe dincolo de hotarele țării, de departe cea mai favorită destinație a turiștilor români este Grecia. Insulele grecești au devenit un adevărat centru al turismului în acest colț al continentului nostru, iar o scurtă privire la frumusețile și condițiile de care ne putem bucura în timpul unui sejur în această țară face foarte clar motivul pentru care atât de multă lume apreciază Grecia.  

Cele mai superbe insule din Grecia. Nu mulți turiști le cunosc

Click! vă propune 7 insule grecești mai puțin cunoscute, în care puteți avea parte de o vacanță de vis, fără a vă lovi de mii de alți turiști pe plajă, potrivit celor de la cntraveller.com.

Sifnos

Dacă vreți să bucurați din plin de bucătăria greacă, cea mai bună alegere de vacanță este, de departe, Sifnos. Această mică insulă are în spate o tradiție culinară enormă, iar dacă vreți să vă bucurați de cele mai unice și delicioase preparate din țară, cu siguranță nu veți regreta o vacanță în Sifnos.

Serifos

Această insulă este un adevărat secret al turiștilor care reușesc să ajungă aici, deoarece doresc să țină pentru ei frumusețea naturală din acest loc. Perfectă pentru drumeții în natură și plaje de o frumusețe rară, Serifos este o locație ideală pentru vacanță.

Itaca

Casa legendarului Odiseu, Itaca este, în mod surprinzător, foarte rar frecventată de către turiști. Însă, ea rămâne una dintre cele mai frumoase locații din Grecia! De la drumeții în natură, la plaje perfecte și restaurante de vis, Itaca este locație perfectă pentru concediu!

Tinos

Renumită pentru cele 50 de sate de-a lungul insulei, Tinos este o locație perfectă pentru o vacanță liniștită. Iar de aici puteți da o fugă și în Mykonos, care este doar la 20 de minute distanță.

Symi

Micuța insulă este perfectă pentru vacanță, mai ales dacă doriți să explorați cele 100 de mânăstiri ridicate de-a lungul acestui loc idilic.

Astypalea

Acest loc este perfect pentru cei care vor să evite mulțimile. Insula vă oferă o plajă superbă, iar dacă doriți drumeții în natură, Astypalea este alegerea perfectă.

Andros

Despărțită în mai multe zone de către lanțul muntos de pe insulă, Andros este un loc magic, plin de plaje de vis și o natură spectaculoasă. Cu alte cuvinte, locul perfect pentru vacanța din această vară!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
Cum iti poti recompensa angajatii pentru eforturile depuse Top 3 sfaturi pentru a i motiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net