Haos total! Ce au pățit românii care au vrut să treacă granița în Grecia

Așteptarea a devenit din ce în ce mai grea pentru românii care merg în vacanță în Grecia.Trei ore de așteptare au fost necesare pentru a trece frontiera din Bulgaria, după cum informează Ministrul Afacerilor Externe. Cozile au fost interminabile pentru turiștii români care revin acasă. 

Aglomerație la Vamă pentru românii care merg în Grecia / foto: Arhivă Click!
Aglomerație la Vamă pentru românii care merg în Grecia / foto: Arhivă Click!

Turiștii români care au plecat în vacanță în Grecia au fost nevoiți să aștepte la punctele de frontieră ale trecerii din Bulgaria 180 de minute, în orele de vârf. Ministerul Afacerilor Externe vine în ajutorul lor cu sfaturi utile atunci când se află într-o astfel de ipostază.

Românii care pleacă în Grecia, chinuiți de orele de așteptare la vamă

Ministerul Afacerilor Externe anunță faptul că în prima parte a zilei de astăzi, timpii medii de așteptare au fost între 50 și 80 de minute, pentru a trece punctele de frontieră dintre Bulgaria și Grecia, relativ puțin, comparativ cu timpul pe care au trebuit să-l piardă până au reușit să treacă vama. 

Astfel, în urma unor aproximări, timpul de așteptare în intervalul orar 12.00 – 15.00 a depășit trei ore, mai ales că turiștii care intenționau să tranziteze sau să călătorească între cele două state nu a fost deloc unul mic. Veștile nu sunt deloc bune, căci există șanse ca timpii medii de așteptare să crească în continuare. 

Ministerul Afacerilor Interne, sfaturi pentru românii care se întorc din vacanță din Grecia

Oficialii le recomandă turiștilor români să se asigure că au în bagajul de drum alimente suficiente, apă și combustibil pentru astfel de situații. De asemenea, recomandată este folosirea tuturor punctelor de frontieră către Republica Bulgaria sau Republica Elenă.

Românii care revin în România li se cere să aibă în vedere posibilitatea măririi considerabile a timpilor medii de așteptare la trecerea prin punctul de frontieră Ruse, la taxa de pod, în cazul turiștilor români care aleg să revină în țară prin PTF de la podul Giurgiu – Ruse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net