Vacanță de vis, devenită luptă pentru supraviețuire. Ce animal a atacat doi turiști în piscină

Ultima actualizare:

Dacă am avea oportunitatea de a porni într-o vacanță exotică, câți dintre noi ar spune nu? Ei bine, doi tineri cu siguranță nu au avut inima de a refuza o vară de vis, la un hotel de lux, așa că au pornit în vacanța visurilor lor. Din păcate, aceasta avea să se transforme într-un coșmar, atunci când în piscina în care se relaxau a apărut un animal înspăimântător, care îi vedea pe cei doi drept următoarea sa masă. Află mai multe detalii alături de Click!

Crocodilul a fugit în piscina în care se aflau cei doi / foto: captură Facebook
Crocodilul a fugit în piscina în care se aflau cei doi / foto: captură Facebook

Dacă am avea resursele financiare și timpul necesar, este greu de crezut că se află cineva printre noi care nu ar porni imediat într-o vacanță de vis, în una dintre cele mai frumoase destinații de pe glob. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la a1.ro, doi tineri cu siguranță nu au avut inima de a spune nu unei veri de vis, petrecute împreună.

Din păcate, perioada romantică s-a transformat într-un adevărat coșmar, fix în timp ce cuplul se afla în piscina hotelului de lux în care stăteau. Acolo, cei doi au fost atacați de către un crocodil, care clar intenționa ca turiștii să devină următoarea lui masă.

Crocodilul lung de câțiva metri a venit în viteză spre cei doi, în timp ce aceștia se relaxau în piscină. După cum ne putem imagina, videoclipul a devenit viral pe Internet, iar, din fericire, niciunul dintre cei doi turiști nu a fost rănit. Cuplul se afla într-o vacanță de vis în Zimbabwe, atunci când s-a petrecut incidentul.  

Cei doi au fost atacați de către un crocodil

Se pare că animalul îi pândea pe cei doi de ceva vreme, iar atunci când a simțit o oportunitate, a fugit direct în apa piscinei, încercând să îi atace. Din filmuleț, ar părea că femeia a fost mușcată de braț, în timp ce bărbatul încearcă să atragă atenția crocodilului.

În cele din urmă, ambii tineri au reușit să fugă din calea animalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net