Cele mai înfricoșătoare locuri de pe Pământ. Doar cei mai curajoși merg aici

Ultima actualizare:

Ai chef să pleci în vacanță, dar nu știi unde? Vrei o experiență de neuitat, departe de aglomerație de pe plaje, sau din destinațiile preferate ale turiștilor? Ei bine, ai noroc! Click! vine cu cele mai înspăimântătoare destinații din lume, unde doar cei mai curajoși călători se încumetă să meargă vreodată!

Poarta Iadului se află în Turkmenistan / foto: Getty Images
Poarta Iadului se află în Turkmenistan / foto: Getty Images

Fiecare dintre noi își dorește să meargă în vacanță, însă poate că nu întotdeauna avem dispoziția necesară pentru a ne strecura printre miile de turiști de pe plajă, sau poate că vrem o experiență unică, despre care să ne amintim tot restul vieții! Ei bine, dacă un hotel tradițional dintr-o destinație obișnuită nu este pe placul vostru, de ce să nu vă luați rucsacul și să porniți spre unul dintre aceste locuri?

Cele mai înspăimântătoare destinații de vacanță din lume

O fantomă ar ieși din pereții acestui castel bânuit / foto: Alamy Stock Photo
O fantomă ar ieși din pereții acestui castel bânuit / foto: Alamy Stock Photo

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la National Georgraphic, doar cei mai curajoși se încumetă să meargă până aici!

Poarta Iadului, Turkmenistan

Acesta este unul dintre locurile despre care se spune că ar fi intrarea în Iad. Nu se știe cum a apărut această groapă circulară, însă cercetătorii au descoperit că emană gaze extrem de toxice, motiv pentru care i-au dat foc. Acum, interiorul gropii arde continuu, iar dacă vreți să vedeți acest loc bizar, porniți de îndată spre țara din Asia Centrală!

Sicriele atârnate, Filipine

Dacă vă continuați călătoria înspre est, odată ce ajungeți în Filipine puteți găsi faimoasele sicrie atârnate. Dorind să își aducă rudele decedate cât mai aproape de Rai, membrii tribului Igorot leagă sicriele cu cei morți de muntele din apropiere.

Castelul Charleville, Irlanda

Din afară, acest castel pare o bijuterie arhitecturală. Din interior, potrivit celor ce lucrează acolo, spiritul unei tinere bântuie fiecare colț al clădirii. Tânăra Harriet a murit cu mult timp în urmă pe scările castelului, iar fantoma ei ar ieși astăzi din pereți, atunci când te aștepți mai puțin!

Hotelul Stanley, Statele Unite

Dacă ați văzut vreodată filmul „The Shining”, sau sau ați citit romanul, cu siguranță veți recunoaște imediat acest hotel. El a servit drept inspirație pentru autorul Stephen King, fiind renumit de-a lungul Americii pentru activitatea paranormală.

Catacombele din Paris, Franța

Parisul este cunoscut drept capitala iubirii, însă mai există ceva pentru care acest oraș superb este faimos: catacombele din subteran! Se pare că undeva în jur de 6 milioane de persoane au fost aduse aici de-a lungul anilor, iar scheletele lor au devenit ornamente ale catacombelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net