Locurile misterioase unde nimeni nu are voie să meargă. Care este cel mai bântuit loc de pe glob

Cum deja ne mai desparte o singură zi de luna iulie, putem spune că vara și sezonul estival sunt în toi. Însă, cu siguranță mai sunt printre noi și oameni care încă nu s-au decis spre ce destinație să pornească în vacanță. Ce vor alege, nu poate ști nimeni. Însă sunt câteva locuri misterioase pe care știm siguri că nici măcar nu pot să le ia în considerare! Află alături de Click! care sunt locurile unde este ilegal să mergem în vacanță!

Insula Poveglia este cel mai bântuit loc de pe glob / foto: Shutterstock
Insula Poveglia este cel mai bântuit loc de pe glob / foto: Shutterstock

Deja mai este doar o singură zi până când intrăm în iulie, iar dacă vă numărați printre românii care încă nu s-au decis unde vor să meargă în vacanță, avem vești bune! Există o mulțime de locuri, atât ieftine, cât și spectaculoase, unde puteți petrece un concediu de vis. Iar Click! vă ajută să vă mai scurtați lista de posibile opțiuni de vacanță, deoarece aceste locuri sunt complet interzise turiștilor!

Locurile unde turiștii nu au voie să meargă

Află care sunt locurile misterioase unde nu ai voie să mergi, potrivit celor de la hunterandbligh.com!

Insula Șerpilor, Brazilia

Ilha da Queimada Grande, sau, mai simplu, Insula Șerpilor, este o locație din Brazilia, unde există cel mai mare număr de vipere veninoase de pe întreg globul. Datorită faptului că o călătorie aici este, mai mult ca sigur, o moarte sigură, guvernul brazilian a interzis accesul publicului.

Zona 51, Statele Unite

Dacă vreți să întâlniți extratereștri, cu siguranță nu o veți face la această bază militară din Statele Unite. Deși miturile despre acest loc abundă de mult timp, existența lui a fost confirmată oficial de către CIA de abia în anul 2013. Iar, adevărul este că indiferent dacă Zona 51 este plină de omuleți verzi, sau este doar o bază obișnuită, ea rămâne un obiectiv militar, iar accesul publicului aici este strict interzis.

Poveglia, Italia

Dacă vedeți imagini cu această insulă, cu siguranță veți fi de acord că este un loc de vis. Din păcate, în trecut, Poveglia era folosită drept loc de carantină pentru cei bolnavi, de ciumă iar 50% din solul insulei este format din rămășițe umane. Acest loc micuț de lângă Veneția a devenit un spital pentru cei ce sufereau de probleme psihice, în 1922, dar între timp, spitalul s-a închis. Potrivit informațiilor, doctorii torturau pacienții trimiși la acest spital. Insula este considerată cel mai bântuit loc de pe planetă, iar accesul este strict interzis.

 Mezhgorye, Rusia

Se pare că în baza de lângă acest oraș sunt adăpostite o mulțime de bombe nucleare din arsenalul Rusiei, pe lângă un sistem de inteligență artificială care poate lansa aceste rachete chiar dacă toți comandanții umani au fost uciși. Accesul în Mezhgorye este supravegheat atent de către autoritățile ruse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net